Giresun

AYDIN KALKTI, TÜTÜNCÜ OTURDU

Hasan Aydın, AKP Giresun İl Başkanlığı görevini Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla yapılan kongrenin ardından bu göreve seçilen H.Ali Tütüncü’ye devretti.

Düzenlenen törende konuşan Aydın, görevde bulunduğu yaklaşık bir buçuk yıllık süre içerisinde önemli hizmetlere imza attıklarını belirterek, görevi Tütüncü’ye gönül huzuruyla teslim ettiğini ifade etti.

Aydın, "Görevde yaklaşık bir buçuk yıl kaldık. Bu süre içerisinde 4 yıla sığacak hizmetler yapıldı. Bizden sonra görevi devrettiğimiz arkadaşımızın çok daha başarılı olacağından şüphemiz yoktur. Gönül rahatlığıyla görevi devrediyorum. Bu onurlu ve şerefli makamlardan ayrılmanın değişik yöntemleri var. Bize muhteşem bir şölenle İl Başkanlığını devretmeyi nasip ettiği için yüce rabbime sonsuz şükürler ediyorum. Aynı temennilerimi bu görevleri yapanlar içinde diliyorum. 7 Haziran Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Partimizden ve diğer siyasi partilerden aday adayı olan arkadaşlarıma başarılar diliyorum." dedi.

Görevi devralan Hasan Ali Tüncü ise, bütün partililerine teşekkür ederek, ekip ruhu içerisinde önemli bir görevi gerçekleştireceklerini belirtti.

Tütüncü, aday adayı olan bütün partililerine ise aynı mesafede bulunduğunu belirterek, başarılar diledi

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir