AktüelGiresun

ŞENLİKOĞLU “GİRESUN’UN İLK KİTAP FUARINI BİZ DÜZENLEDİK” DEDİ

Giresun Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen kitap fuarı için hazırlıklar sürerken, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, “ilk kez belediye fuar düzenliyor” dedi. 

Önceki dönemdeki fuarları belediyenin düzenlemediği iddiasında bulunan Şenlikoğlu“Yanlış bilgi var. Daha önce düzenlenen kitap fuarlarında Belediye sadece yer tahsisinde bulundu. Organizasyon Belediyenin değildi. Ancak bu sefer kitap fuarı her şeyiyle Belediyemiz tarafından düzenleniyor.” dedi. 
Liman mevkiinde bulunan Gümrük Müdürlüğü binasında 4-12 Ocak 2020 tarihleri arasında açık kalacak fuara birçok yayınevi katılacak, birbirinden ünlü yazarlar kitapseverlerle buluşacak.

 Giresun Kitap Fuarı’na; Nurullah Genç, Mete Yarar, Necmettin Alkan, Çağlayan Yılmaz, Rasim Özdenören, Asım Gültekin, Nedim Şener, Sadık Yalsızuçanlar, Ahmet Turgut, Abdullah Yıldız, Ufuk Tufan, Taha Kılınç, İhsan Süreyya Sırma, Tarık Tufan, İsmail Kılıçarslan, Mustafa Akar, Selahattin Yusuf, Furkan Çalışkan, Gökçen Çatlı, Kaan Murat Yanık ve Ali Ural gibi ünlü yazarların katılacağı açıklandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir