Necmi Sıbıç: Yeni bir yaşam alanı oluşuyor

HomeGÜNCEL HABERLERAnasayfa

Necmi Sıbıç: Yeni bir yaşam alanı oluşuyor

BULANCAK HALK PLAJI PROJESİ’NDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI Bulancak Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak olan Halk Plajı Projesi’nde çalışmalar başl

GRÜ’DE BAHAR ŞENLİKLLERİ BAŞLADI
Nurittin Karan’dan muhalafete FKB tepkisi: “Hesap sormak yerine alkışladılar”
GİRESUN VALİSİ 7 MAHALLELİ İLE TOPLANTI YAPTI. ANA SORUN TRAFİK…

BULANCAK HALK PLAJI PROJESİ’NDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Bulancak Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak olan Halk Plajı Projesi’nde çalışmalar başladı. Proje kapsamında plaj alanı daha düzenli, estetik ve kullanışlı bir yaşam alanına dönüştürülecek.
Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, projeye ilişkin yaptığı açıklamada vatandaşların dört mevsim faydalanabileceği sosyal bir alan oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

Başkan Sıbıç açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Daha önce paylaştığımız Halk Plajı projemizde bugün itibarıyla çalışmalarımıza başladık. Daha düzenli, daha estetik ve daha kullanışlı bir plaj alanıyla; yürüyüş yolları, dinlenme alanları ve çevre düzenlemeleriyle vatandaşlarımızın dört mevsim keyifle vakit geçirebileceği bir yaşam alanı oluşturuyoruz. Yazın serinleyeceğimiz, akşamları ailelerimizle nefes alacağımız bu alanı Bulancak’ımıza kazandırıyoruz. Halk Plajı Projemiz ilçemize hayırlı olsun.”

Proje kapsamında yapılacak düzenlemelerle birlikte bölgenin hem sosyal yaşam alanı olarak kullanılmasının hem de sahil estetiğine katkı sağlamasının hedeflendiği belirtildi.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: