Necmi Sıbıç: Yeni bir yaşam alanı oluşuyor

HomeGÜNCEL HABERLERAnasayfa

Necmi Sıbıç: Yeni bir yaşam alanı oluşuyor

BULANCAK HALK PLAJI PROJESİ’NDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI Bulancak Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak olan Halk Plajı Projesi’nde çalışmalar başl

Mehmet Karamustafoğlu hayatını kaybetti
Alperen Şengün’ü hedef alanlara Giresun Adası’ndan pankartlı mesaaj
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ak Partililere teşekkür belgesi yolladı

BULANCAK HALK PLAJI PROJESİ’NDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Bulancak Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak olan Halk Plajı Projesi’nde çalışmalar başladı. Proje kapsamında plaj alanı daha düzenli, estetik ve kullanışlı bir yaşam alanına dönüştürülecek.
Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, projeye ilişkin yaptığı açıklamada vatandaşların dört mevsim faydalanabileceği sosyal bir alan oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

Başkan Sıbıç açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Daha önce paylaştığımız Halk Plajı projemizde bugün itibarıyla çalışmalarımıza başladık. Daha düzenli, daha estetik ve daha kullanışlı bir plaj alanıyla; yürüyüş yolları, dinlenme alanları ve çevre düzenlemeleriyle vatandaşlarımızın dört mevsim keyifle vakit geçirebileceği bir yaşam alanı oluşturuyoruz. Yazın serinleyeceğimiz, akşamları ailelerimizle nefes alacağımız bu alanı Bulancak’ımıza kazandırıyoruz. Halk Plajı Projemiz ilçemize hayırlı olsun.”

Proje kapsamında yapılacak düzenlemelerle birlikte bölgenin hem sosyal yaşam alanı olarak kullanılmasının hem de sahil estetiğine katkı sağlamasının hedeflendiği belirtildi.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: