Giresun'da akşam saatlerinde yaşanan bir intihar olayı büyük üzüntü yarattı. İbrahim Can Küçük isimli genç, kendini asarak intihar etti. Fevzi Çak
Giresun’da akşam saatlerinde yaşanan bir intihar olayı büyük üzüntü yarattı. İbrahim Can Küçük isimli genç, kendini asarak intihar etti.
Fevzi Çakmak Mahallesi’nde (Yeni Mahalle) ikamet eden Bilgisayar Mühendisi İbrahimcan Küçük, henüz belirlenemeyen bir nedenle evinin kömürlüğünde kendini asarak yaşamına son verdi. Emine-Dursun Aydemir Küçük çiftinin üç çocuğundan biri olan 28 yaşındaki İbrahimcan’ ın bir süre önce nişanlandığı ve düğün hazırlığı yaptığı öğrenildi.
İntiharı, ailesini ve sevenlerini yasa boğan İbrahimcan Küçük, bugün Keşap’ın Bayramşah Köyü Orta Mahalle, Eren Camisi’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecek.


COMMENTS