Giresun

TURHAN ALÇELİK’İN 1.SIRA HAKKI İADE EDİLECEK Mİ?

Milletvekili aday adaylığı başvurusunu genel merkeze yapan AKP Milletvekili Turhan Alçelik, Dr. “tüm arkadaşlarıma hayırlı olmasını diliyorum, Allah hepimizin yolunu açık etsin hepimiz inandığımız dava uğruna el ele gönül gönüle birlikte gayret edeceğiz  İnşallah” dedi.

Giresun halkı uzlaşmacı, her kişi ve kuruluşla ilişki içinde olan ve beyefendi kişiliği ile tanınan ve farklı bir siyasetçi profili çizen Alçelik'i yeninden listenin 1.sırasında görmek istiyor. 

11948093_945765235445996_1582254378_nAlçelik, açıklamasında,  “7 Haziran sonrası harekete geçen şer odaklarının, hainlerin, pusuda yatanların hesabını bozacak bir seçim 

olacak.1 Kasım'da, her yönü ile silkelenerek yeniden doğuş, yeniden diriliş ile milletimizin karşısına çıkacağız. İnanıyorum ki, Halkımızın 7 Haziran seçimlerinde yüzde 41 ile verdiği destek, AK Partinin Ülkeyi yönetebilecek, huzuru, güveni, istikrarı sunacak tek parti olduğunu herkese göstermiştir. Milletimizin 1 Kasım seçimlerinde daha yüksek oranda İstikrara ve güvene oy vereceklerinden şüphem yoktur. Rabbim çıktığımız bu yolda Ülkemiz, Giresunumuz ve bizler için hayırlı kılsın İnşallah” ifadesini kullandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir