Eğitim

TİREBOLU’DA NELER OLUYOR?…

 

VELİLER OKUL BASIP ÖĞRETMENLERE HAKERET YAĞDIRIP TEHDİT ETMİŞLER….

Türk Eğitim-Sen Tirebolu'da öğrenci velilerinin öğretmenleri tehdit ettiğini öne sürdü.İl Temsilcisi Arif Çetinkaya, bununla ilgili sendikaya müraacatta bulunulduğunu söyledi. Çetinkaya yaptığı basın açıklamasında, şunlaro söyledi: "Okulun branşında başarılı öğretmenlerinden birisinin veli tarafından sınıfa gelinerek tehdit edilmesi, hatta bu velinin öğrencileri bahçede toplayarak öğretmen aleyhine kışkırtması manidardır. Öğretmenimizin güvenliği açıkça tehdit edilmiştir. Bu konuda gerekli önlem okul müdürlüğü ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce derhal alınmalıdır.

Eğitimin esas unsuru olan öğretmenlerimiz tehdit altında nasıl çalışacaklardır. Öğretmenlerimizin ve okullarımızın güvenliği sağlanmadan başarılı bir eğitim yapılamayacağı açıktır. Öğretmenlerimizin ve okullarımızın güvenliği sağlanmalıdır. Bunu sağlamakta başta okul müdürü ve yönetimi olmak üzere ilimizde eğitimi yönetenlerindir.

Türk Eğitim-Sen olarak ilimizde eğitim kurumlarının bu tür olumsuz olaylarla değil başarıları ile gündeme gelmesinden tarafız. Sendika olarak üyelerimizin hak, hukukunun korunması yanında ilimizde eğitimin en iyi seviyeye gelmesi için mücadele etmekteyiz.

Türk Eğitim-Sen olarak başta Sayın Valimiz olmak üzere İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerimizden ve okul yöneticilerimizden okullarımızda güvenliğin sağlanması için gereken tedbirlerin derhal alınmasını bekliyoruz. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir