AktüelEğitim

GİRESUN’DA KARNE HEYECANI…

 485 okulda 78 bin 976 öğrenci ve 5 bin 163 öğretmenin yaz tatili başladı 

2012-2013 Giresun'da, 2012-2013 Eğitim Öğretim yılı düzenlenen törenle sona erdi. Bu yıl Karne dağıtım töreni Kanuni İlköğretim Okulu'nda yapıldı. Giresun Vali Vekili Fethi Yorulmaz ve Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt törende öğrencilere karne dağıttılar. Vali Vekili Fethi Yorulmaz yaptığı konuşmada, "Nüfusu genç bir ülkeyiz. En büyük varlığımız ve güvencemiz bilgili gençlerimiz. Genç Türkiyemizin bütün yaşamı çocuklar üzerine kurulu. İyi ki de öyle yapıyoruz. Çünkü biz geleneksel yapımız itibari ile çocuklarımızı çok seviyoruz. Ülkemizin ön saflarda olmasının en büyük güvencesi siz çocuklarımızsınız. Çocuklarımız gibi velilerde, öğretmenlerimizde ve bizlerde dinleneceğiz. Hepinize iyi tatiller diliyorum” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt ise ”Bu yıl il genelinde 80 bin öğrencimiz karne heyecanı yaşıyor. Öğrencilerimizin tatilde kitap okumalarını, spor yapmalarını tavsiye etmek istiyorum. Bu yıl ki eğitim öğretim yılında emeği geçen öğretmenlerimize, okul müdürlerimize, memurlarımıza, hizmetlilerimize ve anne babalarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Tüm öğrencilerimize mutlu tatiller diliyorum” diye konuştu. 

Eğitim Öğretim yılı 17 Eylül 2012 Pazartesi günü başlamıştı. 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı ise 16 Eylül Pazartesi günü başlayacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir