Giresun

SARIGÜL SİSDAĞI’NDA ŞOV YAPTI

GİRESUN YAYLALARINDA NABIZ YOKLAYAN ŞİŞLİ BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA SARIGÜL, GENE NE YAPACAĞINI SÖYLEMEDİ ,"ÇARE SİZDE" DEDİ

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Giresun’un Eynesil ilçesine geçerek, Sisdağı Erkeksu Otçu Göçü Şenliği'ne katıldı.


Sisdağı Platformu tarafından düzenlenen 'Eynesil Sisdağı Erkeksu Otçu Göçü Şenliği'ne katılan Sarıgül yoğun ilgiyle karşılaşırken, burada halka hitap etti. Kimseyi hiçbir zaman ötekileştirmediklerini söyleyen Sarıgül, “Ötekisi olmayan bir anlayışla bismillah deyip yolumuza devam ediyoruz. Başı açık olan da kapalı olan da bizim kardeşimiz. Muharrem ayı da bizim, Ramazan ayı da bizim. Bayrak da bizim toprak da bizim. Üç günlük dünyada sevgiyi, dostluğu, güzellikleri paylaşacağız” dedi.
Sık sık “Çare Sarıgül” sloganları atılması üzerine Sargül, “Çare Sarıgül değil, sizsiniz. Çare hepimiziz. Allahım hayırlı olan işi bize kısmet etsin. Rabbim hayırsız olan işi bize kısmet etmesin. İnşallah bu birliğimiz her zaman daim olacak” diye konuştu.

Sarıgül, konuşması sırasında yaşlı bir kadını kürsüye çağırarak kendisiyle bir süre sohbet etti. "Ana kaç tane çocuğun var" sorusuna yaşlı kadının “8 tane” demesi üzerine Sarıgül, "Hayır ana senin 9 tane çocuğun var, 9'uncu da benim" şeklinde cevap verdi.

Sarıgül, konuşmasının ardından halkla kucaklaşırken, kendisine gösterilen yoğun ilgi nedeniyle zaman zaman izdiham yaşadı. Sarıgül, bir müddet sonra alandan ayrıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir