GiresunUlusal

MURŞİT GÜREL 1. YILINI DEĞERLENDİRDİ

Giresun İl Genel Meclisi Başkanı Murşit Gürel, düzenlediği basın toplantısında, seçildiğinden bu yana geçen sürede Özel İdare’nin turizm, eğitim, Köydes, kamu yatırımları ve diğer köy altyapı alanlarında yaptıklarını anlattı.

Murşit Gürel, konuşmasına, 2014 yılında köy yollarında yapılan çalışmaları anlatarak ve kapsamlı bilgiler vererek başladı.

DSC_5522Gürel, “Giresun 1.Organize Sanayi Bölgesinin Yol Betonlaması yapılmıştır.Ticaret Borsası yol asfaltlaması yapılmıştır, belediyelerimizle protokol yaparak sıcak asfalt ve kilitli parke çalışmaları yaptık. Güney çevre yolu, yeşil yol ile bağlantılı grup yollarına önem vererek şehrin Güney’e doğru büyümesi ve turizm alanlarının kolay ulaşılabilir olmasını hedefliyoruz” dedi.

Karadeniz Yaylalarını ve Turizm Merkezlerini birbirine bağlayacak olan Yeşil Yol Projesi'nin Giresun kısmının tamamlanması konusunda önemli adımlar atıldığını dile getiren İl Genel Meclisi Başkanı Gürel,  şunları söyledi:” Geride bıraktığımız 2014 yılı içinde İl Gen Meclisi ve İl Özel İdaresi çalışanları olarak yoğun bir hizmet dönemi yaşadığımızı söyleyebiliriz. Bir yıllık süre içinde, bir taraftan gelecek yıllara dönük planlamalar, hazırlıklar yapılırken; diğer yandan da  önceki yıllarda planlanan işlerin tamamlanması ve halkımızın hizmetine sunulması çalışmalarına ara verilmeden devam edilmiştir”

Murşit Gürel, önümüzdeki dönemdeki Giresun Adası, Camili yolunun asfaltlanması,  Kümbet merkezi projesi, Bektaş çarşısının düzenlenmesi, Uzundere Göleti  ve diğer  hedefleri hakkında da bilgiler verdi.

Gürel Vali Hasan Karahan ve çalışmalarına destek veren bürokratlara teşekkür etti.

Gürel’in düzenlediği basın toplantısına, AKP Merkez İlçe Başkanı Bahadır Akar ve aynı partinin il genel meclisi üyeleri katıldı.

 

           

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir