Siyaset

MHP GİRESUN’U İSTİYOR

MHP'NİN GİRESUN 'DAKİ İFTAR YEMEĞİ YOĞUN BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ. İL BAŞKANI ORHAN ERZURUM, "GİRESUN BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NI KAZACAĞIMIZDAN KİMSE KUŞKU DUYMASIN" DEDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun İl Teşkilatı düzenlenen iftar programında Türk Milliyetçileri bir araya geldi.

Hüseyin Restaurant'ta gerçekleştirilen iftar yemeğine MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, MYK Üyesi İsmail Bozalioğlu, Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri, davetliler ve partililer katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Dr. Orhan Erzurum, " Bizlerin tek bir sevdası vardır. O sevda da genel de Türk Milletine, özelde ise doğduğumu büyüdüğümüz Giresun iline olan sevdamızdır. Yani Türk Milletine hizmet etme aşkıdır!" dedi.

MHP'lilerin tek ülküsünün vatan ve millet olduğunu belirten Erzurum, "Türk Milleti de Ülkücü hareket de dünya var oldukça mücadele inancını ve kararlılığını sürdürecektir. Bu konuda tek bir kişinin dahi şüphe duymamalıdır. Bin yıllık kardeşliğimizi ve birliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Büyük Türk Milleti, tüm dünyaya son sözünü 29 Ekim 1923 tarihinde Cumhuriyetimizin kurucusu ATATÜRK ile söylemiş ve bu konu ilelebet kapanmıştır.

90 yıllık Cumhuriyet tarihinde yüzlerce Partinin açılıp kapandığını hepinizi biliyorsunuz. Bugün bu Partilerin isimleri dahi hatırlanmaz iken; Milliyetçi Hareket Partisi 44 yıldır dimdik ayaktadır. Bugün aramızda bulunarak bizlere omuz veren destek veren büyüklerimiz bu şanlı tarihe bedeller ödeyerek tanıklık etmişlerdir. Bizler onlardan çok şey öğrendiğimiz gibi bundan sonra da öğrenmeye devam edeceğiz.

Bu vesile ile başbuğumuz rahmetli Alparslan Türkeş Beyi bir kez daha saygı ile anmak istiyorum. Milliyetçi Hareketi Türk Milleti sevdasını bizlerin gönüllerine kazıdığı için ne kadar saygı ve şükran duysak azdır!..

Yine Milliyetçi Hareketin o kutsal bayrağını yükseklere taşıma mücadelesini yaşam biçimi olarak gören ve bugün aramızda olmayan tüm ülküdaşlarımıza saygı ve rahmetle anıyorum" şeklinde konuştu.

 

MAHALLİ İDARELER SEÇİMİ

"Normal koşullarda 30 Mart 2014 tarihinde Mahalli İdareler Seçimleri yapılacak. 8 ay sonra sandığa gideceğiz, yerel yöneticilerimizi seçmek üzere. Bu anlamda yerel seçimler ve bir yıl sonra yapılacak olan Genel Seçimler Türk Milletinin kaderini belirleyecektir. Türk Milleti bu seçimlerde kendi geleceğini oylayacaktır. Ya Milli Devlet ve Üniter yapıya ya da federasyon ve Başkanlık sistemine evet diyecektir" diyen Erzurum bu konuda da şunlara yer verdi;

"Hepinizin bildiği gibi Yerel seçim çalışmaları için Ocak ayında start vermiştik. Değerli ülküdaşlarım, partimizin, partinizin İl Başkanı sıfatıyla iddia ediyorum ki; Giresun’da Milliyetçi Hareket Partisi şu anda 16 ilçenin tamamında iddialı ve seçim kazanmaya en yakın partidir… Bildiğiniz gibi bazı ilçelerimizi ve Beldelerimizde Belediye Başkan adaylarımız açıkladık. Adaylarımızı tespit ederken ince eleyip sık dokuduk!.. Halkımıza sorduk, örgütümüze sorduk…Anketler yaptırdık…Sonrasında da son derece olumlu tepkiler aldık…

Adaylığını ilan ettiğimiz ve edeceğimiz arkadaşlarımızın ortak noktası Giresun halkının güveneceği şehrin anahtarını teslim ederken gözünün arkada kalmayacağını isimler!.. Yani halkımız diyecek ki bu adamdan Belediye Başkanı olur. Kişiliği ve dürüstlüğü ile milletimize güven veren, misyonu, vizyonu olan, ufku geniş, liyakat sahibi, proje üretebilecek millete yabancı olmadığı gibi belediyeciliği yandaşlarına ve Partisine hizmet etme aracı olarak algılamayacak birine ben anahtarı teslim ederim diyecek!.. Sonuç olarak adaylarımızda bir şehrin gelecek 5 yılını güvenle teslim edebileceğimiz kriterleri taşıması olmazsa olmazımızdır."

 

"EN İDDİALI PARTİ MHP'DİR"

Giresun Merkezde de yerel seçimlerin en iddialı partisinin Milliyetçi Hareket partisi olduğunu söyleyen Erzurum şöyle devam etti; "Hem AKP’den hem de CHP’den bir adım öndeyiz. İki aydır Giresun’da MHP konuşuluyor. Giresun adeta Milliyetçi Hareket Partisinin adayının kim olacağına odaklanmış durumda.

Giresun Merkez İlçede en fazla oyu alabilecek Belediye Başkanlığını kazanacak isimle seçime gireceğiz. Buradan yeniden ilan ediyorum ki Giresun Belediye Başkanlığını kazanacağımızdan kimse şüphe duymasın. Gözümüzü Giresun Belediyesine dikdik. Seçimleri kazanırsak değil de kaybedersek şaşırın!.. Milliyetçi hareketin bayrağını 16 ilçemizdeki Belediyelere dikmek için birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde sekiz ay boyunca durmaksızın koşalım ki Sn Genel Başkanımız Dr.Devlet Bahçeli’nin önderliğinde hep birlikte yerel yönetimlerde iktidara yürüyelim… Biz gücümüzü Türk Milletinden almaktayız. Kendimizi önce Allah’a sonra Yüce Türk Milletine emanet ediyoruz!.."

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir