GiresunManşet ÜstüSiyasetUlusal

MHP ADAYI DR. ORHAN ERZURUM’DAN İLK VAATLER…

MHP Giresun Belediye Başkan Adayı Orhan Erzurum, düzenlediği ilk basın toplantısında, “Giresun’un yalnızca kendisi gülen yüzlere değil, yaptığı ve yapacağı hizmetler ile Giresun halkını güldürecek, güven duyacağı yüzlere ihtiyacı bulunmaktadır” dedi.

Partililer tarafından yoğun bir katılımın gözlendiği toplantıda konuşan Erzurum, kazanması halinde yapacaklarını anlattı.

DSC_6237

 

 

ERZURUM: GİRESUN'U YENİDEN İNŞA EDECEĞİZ…

Belediye Başkanı olması halinde belediye de nasıl bir değişim yaşanacağını anlatan Erzurum “Belediye başkanı seçildiğimde neler değişeceğini merak edenlere şunları söylemek istiyorum; Şehrimizin elini taşın altına sokacak bir lider ile nasıl gelişip büyüdüğünü göreceksiniz. Transit yolun yalnızca yerli ve yabancı turistlerimizin geçiş güzergahı olmadığını herkese göstereceğiz. İstihdam oluşturmak adına öncülük yapıp yatırımcıyı teşvik edeceğiz. Radikal projeler ile iki büyükşehir olan komşularımız Ordu ve Trabzon arasında sıkışmış duvar yığını kasaba görüntüsünü değiştireceğiz.Tarihinde kent kültürünü içselleştiren Giresun’u yerinden inşa ederek çarpık yapılaşmaya son vereceğiz” diye konuştu.

DSC_6231

“Seçim sonucunu belirleyen değil seçimin galibi olacağız” diyen. MHP Giresun Belediye Başkanı Orhan Erzurum, “kimsenin Giresun halkının oyuna ipotek koymaya hakkı yoktur. Bu bir yerel seçim. Bütün adaylar eşit şansa sahip” dedi . Erzurum, konuşmasını “Giresun halkının, şehrin anahtarını belediyeciliği yandaşlarına ve partisine hizmet olarak algılamayan kadrolarımıza teslim edeceğinden şüphe duymuyorum” sözleriyle bitirdi.DSC_6244

Erzurum toplantı sonunda MKYK üyesi İsmail Bozalioğlu, İl Başkanı Ozan Köymen ve meclis adayları ile partilileri selamladı. 

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir