ULUSAL

KEMAL ULUSU GİRESUN’DA…

Bulancak, Fatsa, Ünye ve Çarşamba ilçelerini 3. Lige çıkaran, 34. Dönem Futbol Federasyonu Başkanı ve Gazeteci Yazar Mustafa Kemal ULUSU, Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası’nın konuğu olarak Giresun’a geliyor.

Bulancak Ticaret ve Sanayi Odasının konuğu olarak, 01 Kasım 2013 Cuma günü Giresun’a gelecek olan ULUSU, aynı gün saat 14.30’da Giresun Üniversitesi Kariyer Yönlendirme ve Bilgilendirme Merkezi (KAYBİMER) organizasyonuyla, Güre Yerleşkesi Rektörlük konferans salonunda, Atatürk’ün Kütüphaneciliğini yapan  babası Nuri ULUSU ile ilgili “Atatürk’ün Yanı Başında – Babam Nuri ULUSU” konulu bir söyleşi yapacak.

Söyleşi sonrası, babası Nuri ULUSU'nun, 1976 yılında TRT’de yayınlanan, ATATÜRK'le ilgili hatıralarını anlatan DVD gösterimi ile Nuri ULUSU'nun ATASIYLA hiç bilinmeyen fotoğraflarının yer aldığı 2. bir sunum daha yapacak olan Sayın ULUSU,  Babası Nuri ULUSU’nun hatıralarını kaleme aldığı “Atatürk’ün Yanı Başında” isimli kitaplarını da imzalayacak.

Pazar günü Bulancak’ta oynanacak, 1926 Bulancakspor-Sorgunspor maçını da izleyecek olan ULUSU, 04 Kasım 2013 Pazartesi günü  saat 15.00’da da Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası salonunda söyleşi ve imza gününü tekrarlayacak.

Gazeteci ve Yazar olan ULUSU, 1984-1986 yıllarında 34. dönem Futbol Federasyonu Başkanlığı yaptığı dönemde Bulancak, Bafra, Çarşamba, Ünye, Fatsa ilçelerini 3. Lige çıkararak bölge sporuna önemli katkılar yapmıştır.

Giresun ziyaretleri ile ilgili bir açıklama yapan ULUSU; “4 gün boyunca kalacağım Karadeniz'in incisi Giresun’da yapacağım her iki söyleşi programımda tüm Giresunluları yanımda görmek ve büyük ATATÜRK'ümüzü beraberce anmak, beni çok mutlu edecektir” dedi..
 
 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir