Her şey Egemen için

HomeGÜNCEL HABERLERAnasayfa

Her şey Egemen için

Giresun Bolahenk Türk Müziği Derneği Korosu, DMD kas hastası Egemen için sosyal sorumluluk örneği bir etkinliğe imza atıyor. Giresun Bolahenk Türk Müz

HEKİM HOLDİNG’TEN ANLAMLI CUMHURİYET GÖRSELİ
Yeni Giresun Emniyet Müdürü göreve başladı
KAYIP GENÇ ÖLÜ OLARAK BULUNDU

Giresun Bolahenk Türk Müziği Derneği Korosu, DMD kas hastası Egemen için sosyal sorumluluk örneği bir etkinliğe imza atıyor. Giresun Bolahenk Türk Müziği Derneği tarafından organize edilen “Egemen’e Umut Ol” konseri, 21 Ocak 2026 tarihinde Belediye Kültür ve Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Koro şefi Songül Yılmaz yönetiminde sahnelenecek konserde, Bolahenk Korosu’nun yanı sıra Giresunlu yerel sanatçılar da sahne alarak etkinliğe destek verecek.

Gecenin konuk sanatçısı ise Tanju Erol olacak. TRT Klarnet Sanatçısı Tanju Erol’un katılımıyla konserin daha da renkli ve anlamlı bir atmosfere bürünmesi bekleniyor.

Düzenlenecek konserle hem Egemen’in tedavisine katkı sağlanması hem de toplumda farkındalık oluşturulması amaçlanıyor. Organizasyon yetkilileri, tüm Giresunluları bu anlamlı gecede dayanışmaya davet etti.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: