EğitimGiresun

GÖRELE ÜNİVERSİTESİNİ SEVİYOR

Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan ile Görele Fakültesi Yüksekokul Kurma, Yaptırma ve Yaşatma Derneği, yılın rektörü seçilen Giresun Üniversitesi (GRÜ) Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar'a tebrik ziyaretinde bulundu.

 Rektör Prof. Dr. Attar, rektörlük toplantı salonunda gerçekleştirilen ziyarette,Görele Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Görele Güzel Sanatlar Fakültesi ile ilgili bilgi verdi.

ATTAR:GÖRELE'YE 4 MİLYONLUK YATIRIM YAPTIK….

8a876586fc

Giresun Üniversitesi bünyesinde Görele'ye lojistik bölümü açılması için senatonun karar aldığını, YÖK'e sunulduğunu ve YÖK'ten de kararın geçtiğini söyleyen Attar, "Üniversitemiz bütçesi tarafından Görele'ye 4 milyonluk bir yatırım yaptık. Görele Güzel Sanatlar Fakültesi, Tirebolu İletişim Fakültesi gibi aktif lisansı, yüksek lisansı olan, doktorası olan bir fakülte haline çevirmek için ben kendim uğraşacağım. İnşallah yaza kadar orada öğretim üyelerinin sayısı iki elin parmaklarını geçecek kadar kadro zenginliğine ulaşmış olacağız. İçiniz rahat olsun Görele Güzel Sanatlar Fakültesi için en kısa zamanda herkesi Mutluedecek haberleri hep beraber paylaşacağız" dedi.

Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu ise ilçenin ihtiyacı olan yükseköğrenim yurduyla ilgili girişimlerinin sonuç vermediğini söyledi.

Son olarak ilçede yapılması planlanan yurdun yatırım programından çıkarıldığını ifade eden Melikoğlu, sorunun çözülmesini istediklerini dile getirdi.ac3a41dbd3

Ziyarette, Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan, Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, CHP Belediye Başkan Adayı Fikri Bilge, MHP Belediye Başkan Adayı Muhammet demirbaş, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nurettin Emanet, Ziraat Odası Başkanı Özcan Öner, Şoförler Odası Başkanı Muzaffer Kefal, Yüksekokul ve Fakülte Yaptırma Derneği Başkanı Şükrü Usta ve Dernek Üyeleri yer aldılar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir