GiresunSpor

GİRESUNSPOR’UN BAŞARI ÖYKÜSÜNÜ ANLATTILAR

Spor Toto 2.lig beyaz grupta şampiyon olan Giresunspor’un Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ ve teknik direktörü Mehmet Birinci, Giresun Üniversitesi Anadolu Kültür İzleri Topluluğu tarafından düzenlenen ‘Şampiyonluk Öyküsü’ başlıklı söyleşiye katıldı.

Başkan Bozbağ, burada yaptığı konuşmada, hedeflerini anlatarak, “Giresunpor’u çok kötü bir durumda teslim alarak ve çok kötü şartlarda mücadeleler vererek şampiyonluğa taşıdık. Bu mücadelede gerek yönetim, gerek teknik heyet, gerekse futbolcularımızla olağanüstü çabalar sarf ettik.
Ödenemez denilen borçlarını ödedik ve hiçbir borç bırakmadan zafere ulaştık.  Bu mücadelede bizlere destek olan herkese; başta Giresun halkı olmak üzere, vefakar taraftarlarımıza, siyasilerimize, ilimiz yöneticilerine, Giresun Üniversitesine ve katkıda bulunan tüm kurumlarımıza, yönetimimize, teknik heyetimize ve futbolcularımıza çok teşekkür ediyorum. Hedefimiz Giresunspor’u PTT 1. ligde de şampiyon yaparak Süper Lige taşımaktır. Biz inandık ve başardık. Yine başaracağımıza olan inancımız da tamdır Devam edersek hedefimiz yine borcu ödemek ve Giresunspor’u başarılara taşımaktır. Biz inandık ve başardık.” şeklinde konuştu.
Teknik Direktör Birinci ise, “Çok kaliteli bir ekiple çalıştım. Giresunspor tam kulüp oldu. Bu işe kendini çok verdi. Onun moralini düzetmek için bazen tesiste maske taktığım günler oldu. Onu neşelendirmek için… Her gelen yönetim günü kurtarmaya çalışır. İlk kez böyle bir şey görüyorum. 13 Milyon borcu yarıya indirmek büyük bir başarı.” dedi.

8942810e5b

 

Söyleşiye;  Giresunspor yöneticileri ve teknik heyeti, üniversite akademik-idari personelleri ile öğrencileri ve Genç Çotanaklar Kumyalı taraftar grubu katıldı.
 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir