GiresunSpor

GİRESUNSPOR BAŞKANI BOZBAĞ, BIRAKMA VE KONGRE KARARI ALDI

2012 yılından bu yana Giresunspor’un kulüp başkanlığı görevini yürüten Mustafa Bozbağ, olağanüstü kongreye gitme kararı aldıklarını açıkladı.

Bozbağ, Giresunspor Tesisleri’nde dün düzenlediği basın toplantısında, Genel kurulun 21 – 28 Aralık Cuma günü yapılacağını belirtti.

Yönetim kurulundaki arkadaşları ile Giresunspor’u daha ileriye taşımak için mücadele verdiklerini dile getiren Bozbağ, kulüp yönetimini devraldıkları 2012 yılından bu yana yaklaşık 20 milyon lira borç ödediklerini söyledi.

Başkan Bozbağ, “Kongre kararı aldık. Takımı daha ileriye taşıyacak, daha hevesli, daha arzulu yönetim kurulları inşallah kongrede yarışır. Aralık ayı içerisinde, Altınordu maçından sonra ikinci kongreyi yapmış olacağız.  Ben burada olacağım” diye konuştu.

ÖNEMLİ İDDİALAR:”GİRESUNSPOR’A MAFYA OYUNU VAR”

Bozbağ, yaptığı açıklamalarda, “her yenilgiden sonra infial yaratmaya çalışan bir grup var, mafya oyunu var, internet oyunları var, sosyal medya oyunları var. Bunların hepsini kanıtladık ve gerekli başvuruları yaptık. Birilerinin insanları galeyana getirme çabaları var. Biri çıkıp yazıyor Volkan Okumak’a şu kadar para ödendi diyor. Be adi adam Volkan asgari ücretle oynuyor. Giresunspor’u çökertmek isteyenlerin amacı ne acaba? Mustafa Bozbağ’ı çökerttiği zaman Giresunspor’u çökerteceğini biliyor. Gelin kongrede konuşun.”ifadesini kullandı.

“7-8 MİLYON BORCUMUZ VAR”
“7-8 milyon futbolcuya borcumuz var. Bizim borcumuz diğer kulüplerin yanında çıntı çerez parası. Bunu derken gelirimizde var” diyen Başkan Bozbağ”Giresunspor’un daha düzgün idare edilmesi için kongre kararı alınması gerekiyor. Yazanlar, çizenler, konuşanlar Giresunspor’u ve yönetimi itibarsızlaştırmaya çalışanlar, buyurun kongre var. Giresunspor’a nasıl faydalı oluruzun hesabını yapın, Giresunspor’u yönetmeye talip olun, komploya gerek yok. İyi günde herkes başarının sahibi, kötü günde de bize sahip çıkanlar oldu çok teşekkür ediyorum”dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir