Giresun

GİRESUN VALİSİ İSTANBUL’DA…

Vali Karahan İstanbul'da gurbetçilerle buluşuyor

Giresun Federasyonu'nun alanlarında yetkin ve seçkin otoritelerin konuşmacı olarak misafir edildiği konferanslar dizisi "Bilgelik Akademisi"nin bu haftaki konuğu Giresun Valisi Hasan Karahan. Vali Karahan… Karahan, Giresun hakkındaki genel değerlendirmeler ve bugüne kadar yapılan icraatların değerlendireceği konferansta uygulamaya konulacak olan projelerden de bahsedecek.

Daha önceki haftalarda Başbakan Başdanışmanlarından AK Parti Milletvekili Hüseyin Besli, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı öğretim görevlisi Prof. Dr. İbrahim Balcıoğlu ve ZeytinburnuBelediye Başkanı Murat Aydın'ı ağırlayan Giresun Federasyonu Bilgelik Akademisi, bugün Merter'de bulunan Federasyon merkezinde Giresun Valisi Hasan Karahan'ı ağırlama hazırlıklarına başladı.

Giresun Federasyonu tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:"Siyaset, bürokrasi, ekonomi, bilim, kültür, edebiyat, sanat ve iş dünyası alanlarında yetkin ve seçkin isimlerin sunum yaptığı "BİLGELİK AKADEMİSİ"nde, bu haftaki konuğumuz Giresun Valisi Sayın Hasan Karahan’dır. Toplumumuzun çeşitli alanlarında kanaat önderi değerli isimlerin iştirak edeceği meclisimizde Sn. Karahan, İstanbul’daki Giresunlularla buluşarak, şehrimizin genel durumunu mütalaa edecek; icraatları ve projeleri ile ilgili bilgiler sunacaktır. Toplantımıza katılımınız bizleri birlikte güçlü ve mutlu kılacaktır."

Toplantı saat 20.00’de başlayacak. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir