Giresun

GİRESUN BELEDİYESİ 4 PROJE İÇİN TOPLU AÇILIŞ TÖRENİ DÜZENLEDİ(GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Giresun Belediyesi bakanlıkların ve İller Bankası’nın maddi destekleriyle gerçekleştirdiği dört proje için toplu açılış töreni düzenledi.

ŞENLİKOĞLU: “AÇILIŞLAR SÜRECEK”
Törende konuşan Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, “Millet Bahçesi, Su ürünleri projesi, Pazar Caddesi ve Plajlar bölgesi başta olmak üzere birçok projenin yapımının devam ettiğini bildiren Başkan Şenlikoğlu: “Bu projeleri anlatmaya çalışsak 1,5 saatimizi alır. Hepsi istediğimiz şekilde devam ediyor. Tamamlandığında yine bu şekilde açılış törenleri düzenleyeceğiz. Geri kalan görev süremizde artık açılış törenlerimiz art arda gelecek” dedi.
Milletvekili Cemal Öztürk ise, belediyenin çalışmalarına Ankara’dan destek olduklarını ifade ederek, şöyle konuştu. “Merkezi hükümetten ne alabilirsek, ne destek verirsek buna gayret ediyoruz. Seçimle senetin zamanı erken gelir. İyi mi yaptın, kötü mü yaptın çalıştın mı tembel tembel yattın mı sandıkta millet karnenş verecek. Dolayısıyla biz de milletvekili olarak gece gündüz çalışıyoruz ki karnemiz dolu olsun. Sizin huzurunuza yaklaşık 1-5 sene sonra bize iyi not vereceğiniz bir karneyle gelmek istiyoruz. “ dedi.
Vali Enver Ünlü, AK Parti Milletvekili Cemal Öztürk, AK Parti İl Başkanı Kenan Tatlı, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Yılmaz Can, belediye yöneticileri, meclis üyeleri, STK Başkanları siyasiler ve vatandaşlar katıldı.
Yapılan konuşmaların ardından toplu açılış töreni için kurdele kesimi yapıldı.
Açılışı yapılan projelerin maliyeti hakkında şu bilgiler verildi:
BULANCAK DURAĞI ŞEHİR GİRİŞİ VE ÇEVRE DÜZENLEME: Toplam: 6.750.000 TL
DIŞ CEPHE GİYDİRME VE SOKAK SAĞLIKLAŞTIRMA: Toplam: 4.500.000 TL
YENİ HİZMET BİNASI : Maliyet: 10 milyon TL.
BULANCAK DURAĞI YÖRESEL ÜRÜNLER PAZARI: Maliyet: 550.000 TL.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir