AktüelSpor

GİRESUN BELEDİYE GENÇLİK SPOR KULÜBÜ PARKEYE İNDİ

BASKETBOL ATEŞİ YENİDEN YANIYOR

Giresun’daki basketbol ateşinin yeniden yanması için harekete geçen Giresun Belediye Gençlik Spor Kulübü, yeni sezonda Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele edecek.
Kulüp oyuncuları ilk antrenmanını da Giresun Üniversitesi Spor Salonu’nda yaptı. Çalışmayı Kulüp Başkanı Alaattin Hafızoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve Türkiye Basketbol Federasyonu eski Yönetim Kurulu Üyesi Heves Bozbağ da izledi. 
Teknik kadroya ve bayan basketbolculara yeni sezon öncesi başarılar dileyen Kulüp Başkanı Hafızoğlu: “Giresun basketbolu çok seviyor. Bizler de Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu’nun da desteğiyle hemen harekete geçtik. Salim Taslı hocamızla birlikte hem alt yapımızdan hem de bize yarar sağlayabilecek basketbolcularımızı kadromuza dahil ettik. İyi bir oluşum gerçekleşti. Bizim temel hedefimiz Giresunlu bayan basketbolcularımızın gelişimine katkı sağlamak ve yeni sporcular yetiştirmek olacak. Giresun’un adını daha da duyurmak olacak. Tıpkı Alperen Şengün de olduğu gibi. İyi bir sezon olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
Diğer yandan, Yeşil Beyazlı ekipte yeni sezon kadrosu Merve Usal, Emine Adani, Merve Şahin, Beyzanur Uruç, Dilara Göçmen, Ayfer Dalkılıç, Gizem Sakallı, Cansu Güneysu, Nilsu Akbayrak, Sıla Ilgın Kaya, Ayça Kap ve Yaren Çavuş, teknik kadroda İdari Koordinatör ve Genel Menajer Salim Taslı, Baş Antrenör Abdullah Mert Erdemir, Yardımcı antrenör Oğulcan Uzun, Yardımcı antrenör Erdal Alaca ile masör Gökhan Bekdemir yer alıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir