AktüelGiresun

GİRESUN 3.KARİYER GÜNLERİ 21 NİSAN’DA…

Giresun Üniversitesi ile Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenleyeceği “3. Kariyer Günleri” 21-22 Nisan 2014 tarihlerinde düzenlenecek.  

Kariyer Günleri, geçtiğimiz yıllardan farklı olarak sadece MYO öğrencilerine yönelik değil, tüm üniversite öğrencilerini kapsayacak şekilde tasarlanacak. 2 günde 3 farklı salonda 11 ayrı etkinlikte 30’un üzerinde firmaya ev sahipliği yapılacak.

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar’ı ziyaret ederek etkinliklerle ilgili bilgiler veren Giresun Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mustafa Sarı, bu yıl etkinliğe 30’un üzerinde firma katılacağını söyledi.

1e01371dca

Rektör Attar ise;“Üniversitemiz açısından oldukça önemli olan bu etkinlikte firma sayılarının arttırılıp, faaliyetlerin çok daha fazla sayıda öğrencimizle buluşması önemli.  Koordinasyon ekibine çalışmalarında her türlü desteği vereceğiz” dedi.

 Ziyarette, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mahir Kadakal’ın yanı sıra;  Kariyer Günleri Koordinasyon Ekibi Teknik Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Kürşad Yapar, KAYBİMER Müdürü Öğr. Gör. Önder Başuslu, Teknik Bilimler MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. İsmail Bayram da hazır bulundu.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir