Giresun

EZGİ BULUNDU

DENİZDE DALGALARA KAPILARAK KAYBOLAN EZGİ ERDEMİR'İN CESEDİ SABAH SAATLERİNDE BULUNDU

Giresun’un halk plajında yakınlarıyla serinlemek için denize giren Ezgi Erdemir (11) kayboldu. Görgü tanıklarına göre sahil kenarında boyunu aşmayan yerde yüzerken, gelen dalga ile bir anda gözlerden kaybolan Erdemir, çevredekilerin ardından suya girmesine rağmen bulunamadı. Emniyet Müdürlüğü'ne haber verilmesi üzerine plaj ve çevresinde Sahil Güvenlik, AKUT ve İtfaiye ekiplerince arama çalışması başlatıldı. Ailesiyle İstanbul’da ikamet eden Ezgi Erdemir’in yaz tatili nedeniyle Giresun’a babaannesinin ve dedesinin yanına geldiği öğrenildi.

Torununu sahilde acılı bekleyen babaanne Leyla Erdemir, emanete iyi bakamadıklarını feryat ederek, anne ve babasına bu acı olayı nasıl haber vereceğini söyleyerek gözyaşı döktü

SABAH SAATLERİNDE BULUNDU

Giresun’da halk plajında dalgalara kapılarak kaybolan Ezgi Erdemir, sabah erken saatlerde aramalara başlayan Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bulundu.

Kaybolduğu plajın hemen yanındaki kayalıklarda bulunan Erdemir, limana getirilerek burada yapılan ilk incelemesinin ardından Giresun Devlet Hastansi’ne akldırıldı. Yapılan otopsinin ardından Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir