GiresunManşet Üstü

ERZURUM:ALINCA YOLUNUN AYIBI CANİKLİ’NİN

Milliyetçi Hareket Partisi Giresun Milletvekili adayı Dr. Orhan Erzurum, seçim çalışmalarını merkeze bağlı Alınca Köyünde sürdürdü.
Köy muhtarı Hüseyin Bayraktar’ın yeni yaptırmış olduğu Köy konağında vatandaşlarla bir araya gelen Dr. Orhan Erzurum sözlerine, geçtiğimiz günlerde Alınca’ya gelen Ticaret ve Gümrük Bakanı Nurettin Canikli’nin ziyaretini değerlendirerek başladı.
Bakan Canikli’nin baskılara dayanamayarak ilk defa köylere geldiğini belirten Dr. Orhan Erzurum “Yine şaşalı bir kalabalık ile geldiler, size sözler verip gittiler. Sonuç kocaman bir yalan. Artık geçmişte olduğu gibi şimdide kendilerini 4 yıl mumla arasanız bulamazsınız. Ama bu sefer hiçbir vatandaşımız bu kandırmacaya inanmıyor” dedi.
Alınca köyüne AKP’nin verdiği “Yol sözünün” halkın gözünü boyamak olduğunu belirten Dr. Orhan Erzurum “Köy sakinlerimiz Bakan Canikli’nin yol sözü verdiğini ifade ediyor. Allah aşkına yol iktidarların, hükümetin yapması gereken rutin hizmetlerden değil midir. Merkeze bağlı Alınca köyünün yolu halen yapılmadıysa bu kendilerinin ayıbıdır” dedi.
Giresun halkının AKP iktidarına her dönem çuval dolusu oy verdiğini, ancak karşılık olarak hiçbir hizmet alamadığını belirten MHP Giresun Milletvekili adayı Dr. Orhan Erzurum “ Halkımız her seçimde Giresun’dan haberi dahi olmayan kişileri Ankara’ya Vekil olarak gönderdi.  Seçim dönemleri bu insanlar halkın karşısına çıktı, hizmet sözü verdi. Sonra 4 yıl kendilerinden ne haber alındı, nede görüldü. Şimdi bir seçim dönemine daha girdiğimizde çıkmışlar yine oy istiyorlar. Önce 4 yıldır ne yaptınız onun hesabını verin, sonra vatandaşlardan oy isteyin” dedi.
Ziyaret sonrası Alınca köyü Muhtarı ve vatandaşların el ele vererek köye kazandırdıkları köy konağını gezen MHP Giresun Milletvekili adayı Dr. Orhan Erzurum, bu yapının Giresun’un tüm köylerine örnek olması gerektiğini belirtti. Köylerde yapılacak her türlü hizmete destek vereceklerini ifade eden Dr. Orhan Erzurum, Alınca Köy konağının dış cephe kaplamasının yapılması için çalışma başlatacağını müjdeledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir