GiresunSpor

ÇOTANAK ARENA ‘İNŞALLAH’A KALDI…

Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu TBMM Bütçe görüşmeleri devam ederken Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'a hükümetin 2011 seçimleri öncesinde seçim vaadi "Çotanak Arena" stadını hatırlattı. Ortada hala birşey yok diyen Karaahmetoğlu'na yanıt veren Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Toki ile protokol sürecini başlattık, Giresun'a hayırlı uğurlu olsun, ilk defa bu kadar net ifade ediyorum, resmi imza ve evrakları size de göndereyim dedi.

TBMM Tutanaklarına Karahmetoğlu ile Bakan arasında geçen konuşma şöyle:

SELAHATTİN KARAAHMETOĞLU (Giresun) – Sorum Gençlik ve Spor Bakanına.Sayın Bakan, 2011 genel seçimleri öncesi seçim bölgem Giresun'a "Çotanak Arena" isimli bir stat yapılması vaadi vardı. 2011 bütçe görüşmelerinde bu sorumun karşılığı olan bir yanıt vermediniz. 2012 yılı bütçe görüşmelerinde aynı soruyu sorduğumda da "Sayın Canikli bu konuda basın açıklaması yaptı." diye bir cevap verdiniz. Ortada hâlâ bir şey yok. 2013 bütçe görüşmelerinde, yine soruyorum Giresun'a "Çotanak Arena" isimli stat ile Giresun'un Görele ilçesine planda olan 300 yataklı öğrenci yurdu yapımı 2014 yılı programında var mıdır? Teşekkür ederim.

GENÇLİK VE SPOR BAKANI SUAT KILIÇ (Samsun) – Sayın Karaahmetoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Milletvekili Sayın Karaahmetoğlu, Giresun stadyumuyla alakalı Bakanlığımız ile Toplu Konut İdaresi arasında protokol sürecini başlattık, Çotanak Arena'yı inşallah Giresun'a kazandıracağız. İlk defa bu kadar net olarak ifade ettim çünkü stadyum yükümüz bir hayli fazlaydı. Çoğunun inşaatı başladığından dolayı bir miktar artık rahatız. Size de o bilgileri resmî evrak şeklinde, imzalı metinleri size de göndereyim. Sizin de resmî evrak üzerinden bilginiz olsun. Giresun'a da hayırlı uğurlu olsun diyorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir