GiresunManşet Üstü

CANİKLİ:THY ORDU-GİRESUN’A BİLET SATIYOR…

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, yapımı süren Ordu-Giresun Havaalanı’nda incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, Mayıs ayından itibaren seferlerin başlayacağını Türk Hava Yolları’nın (THY) İstanbul’dan bilet satışlarına başladığını söyledi.  

Canikli, "26 Mayıs itibariyle ilk ticari uçuşlar başlıyor. Türk Hava Yolları şuanda 26 Mayıs tarihli biletlerin satışını yapıyor. Daha sonra Ankara’ya da olacak. Burası uluslararası bir havaalanı olacak. Ordu ve Giresun illerinde Avrupa ve Amerika başta olmak üzere bir çok gurbetçisi var ve artık onlar bu havaalanını tercih edecekler. Cumhurbaşkanımızın da katılacağı açılışımızı yakın bir zamanda da yapacağız" dedi.2015-394-5Canikli'nin havaalanı gezisine, Vali Hasan Karahan, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Sayın Yahya Baş ve AKP Giresun Milletvekilleri Mehmet Geldi ile Adem Tatlı ve eski milletvekili Turhan Alçelik de katıldı. 
Öte yandan Canikli’nin bu açıklamalarından sonra THY’nin sitesine girenler bilet almak için uğraştı ancak bu mümkün olmadı. THY’nin biletleri hangi yöntemle sattığı bilinmiyor. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir