GiresunManşet Üstü

BRAVO VALİ’YE!

Giresun Valisi Hasan Karahan, yine bir ilke imza atarak kamu kaynaklarını hoyratça kullananlara adete ders verdi. Harcırah yolluk almadan Amerika’ya giden Vali, New Jersey’de Giresunlular gecesine katılacak. 

Türk Amerikan Giresunlular Derneği tarafından bu yıl 6.sı düzenlenecek olan geleneksel Giresunlular gecesine katılacak olan Vali Karahan, Amerika’da yaşayan hemşerilerimizle bir araya gelecek.

7 Aralıkta New Jersey eyaletinde yapılacak olan kültür ve dayanışma gecesinde Giresunlu hemşerilerimizle özlem giderecek olan Vali Karahan, Amerika’da kaldığı süre içinde işadamlarıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla da bir araya gelecek.

Karahan’ın ABD gezisi 9 gün sürecek.

ÖRNEK DAVRANIŞ…

Giresun Valiliği’nden yapılana açıklamada, Karahan’ın yolluk ve harcırah almadan bu geziyi gerçekleştirdiği belirtildi. Açıklamada şu bilgiler verildi:“A.B.D. programından dolayı 01-09 Aralık  2013 tarihlerinde görevli-izinli olacak olan Vali Karahan, yolluk ve harcırah almayacak.  Vali Hasan Karahan ‘ın yurt dışında olduğu tarihler arasında Vali Vekilliği görevi Vali Yardımcısı Bekir Ergök tarafından yürütülmeye devam edecek”.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir