GiresunSiyaset

BEKTAŞOĞLU ÖRGÜTLE BULUŞTU

CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, “AKP’nin bütün politikaları duvara tosladı. CHP her zamankinden daha fazla umut haline geldi” dedi.

 

 

 

 

????????????????????????????????????Bektaşoğlu, bayramın son günü İl Başkanı Necati Tığlı, İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Altundaş Demiroğlu, gençlik kolu başkanı Hazer Hindpak il yöneticileriyle birlikte; Espiye, Tirebolu, Görele, Eynesil’le ilçe gezilerini tamamladı.

????????????????????????????????????

“YARIN SEÇİM VARMIŞ GİBİ ÇALIŞACAĞIZ”

Parti yöneticileriyle teşkilatları ziyaret ederek partililerle ve halkla bayramlaşan CHP Milletvekili, yaptığı konuşmada, TBMM’deki çalışmaları hakkında bilgiler vererek, “sizleri başarıyla temsil ettiğime inanıyorum. Başta fındık olmak üzere ilinin sorunlarını konuşma ve önergelerle en çok gündeme getiren milletvekillerinden birisiyim. İnşallah meclis tatili sonrasında daha fazla birlikte olacağız. İl ve ilçe başkanlarımızın yaptığı programlarla Giresun’u karış karış gezeceğiz. Yarın seçim varmış gibi çalışacağız” dedi.

“ÜLKE KAN GÖLÜNE DÖNDÜ, AKP’NİN TEK DERDİ BAŞKANLIK”

7 Haziran seçimlerinden bu yana 600’ye yakın kişinin terör saldırılarında hayatlarını kaybettiğin söyleyen Bülent Bektaşoğlu, “hepimizin ölme öldürülme adayı olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Terör tehdidi altındayız. Ülkemiz kan ve ateş gölüne döndü. Yaşanan bütün felaketler sadece halkımızın ve bizim gündemimizde. Allah rahmet eylesin ruhları şadolsun bunca şehit varken, iktidar köprü açıp hiç bir şey olmamış gibi pervasızca yoluna devam ediyor. Türkiye umurlarında değil. Varsa yoksa başkanlık. Sanki onlar için Cumhurbaşkanını başkanlık zırhıyla yaptıklarından korumak ülkemizden daha önemli”diye konuştu.????????????????????????????????????

“CHP UMUT HALİNE GELDİKÇE SALDIRIYORLAR”

CHP milletvekili Bektaşoğlu, şunları söyledi: “Yeni hükümet, yeni başbakan diye güya yenileniyorlar. Dereyi geçerken at değiştirdiler, ama boğuluyorlar. Ülkemizin sorunlarını çözemiyorlar, içinden çıkamıyorlar. Çıkamadıkça da hırçınlaşıyorlar. CHP her zamankinden daha fazla umut, her zamankinden daha alternatif hale geldikçe, bütün dediklerimiz doğru çıktıkça, var güçleriyle CHP’ye saldırıyorlar. Terörle, teröristle CHP’yi eş değerde göstermeye çalışmaları, böyle bir algı yaratmaları bundan.

Ne yaparlarsa yapsınlar, alınlarındaki karayı, yüzlerindeki kanı silemeyecekler. Yaptıklarının hesabını verecekler.

Tüm bu yaşananlar geçici. Bu iktidarla birlikte yok olup gidecek.

Tarihinde bunların daha da kötülerini yaşamış ve hepsini alt ederek esenliğe ulaşmış asil Türk milletinin bir ferdi olarak, birlik ve beraberlik için de mücadele ederek bugünleri de geride bırakacağız.  Atalarımızın bize kan,can vererek emanet ettiği vatanımızı, bayrağımızı, dinimizi ve bütün kutsallarımızı koruyacağız”????????????????????????????????????


 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir