Giresun

BEKTAŞOĞLU GATA’DAKİ GAZİLERİ ZİYARET ETTİ

CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, Gülhane Askeri Tıp Akademisi(GATA)’ne giderek, helikopter kazasında ve terör saldırısında yaralanan asker, asker yakınları ve terör saldırısında yaralanan polis memurunu ziyaret etti.

Bektaşoğlu ilk olarak Alucra’dan askerlerle ve şehit aileleriyle bayramlaşma töreninden dönerken düşen ve 7 kişinin şehit olduğu uçaktan yaralı olarak kurtulan asker ve asker yakınlarının bulundukları servislere gitti.

“GİRESUNLULAR SİZLER İÇİN DUA EDİYOR ”

  İlk olarak Anestezi yoğun bakım servisinde tedavisi süren Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru’yu ziyaret eden milletvekili Bektaşoğlu, kızı Şükran Doğru’ya geçmiş olsun diledi. Doğru’nun Giresunlular tarafından sevilen bir komutan olduğunu söyleyen Bektaşoğlu, “Size hemşerilerimizin iyi dileklerini getirdim. Kendisi yöremizdeki terörle mücadele konusunda başarı sağlamış bir komutandı. Dualarımız onunla ve burada tedavi gören yaralılarla.  İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşup görevlerinin başına dönerler. Şehit annnenize ve kız kardeşinize Allahtan rahmet, size başsağlığı diliyorum” dedi.

CHP milletvekili Bektaşoğlu, aynı kazada yaralanan Kurmay Başkanı Kurmay Albay Ünal Bayhan, kızı Işıl Bayhan ile oğlu Erdal Bayhan, helikopter teknisyeni Astsubay Muharrem Demir, jandarma Üstçavuş Cemalettin Çoban ve Jandarma Uzman Çavuş  Adem Kara’yı da ziyaret ederek i aileleri ve doktorlarından bilgi aldı.   
Albay Ünal Bayhan kaza sonrasında yardımlarına koşan köylülere teşekkür mesajı yolladı.

 DERELİ’DEKİ TERÖR SALDIRISINDA YARALANAN POLİSE ZİYARET

Bülent Bektaşoğlu önceki gün Dereli’de meydana gelen terör saldırısında, tuzaklanmış bombanın patlaması sonucunda yaralanan ve bir ayağını kaybeden ve gözünde ciddi sorunlar bulunan özel harekatta görevli polis memuru Özgen Çağan’ ı da ziyaret etti. 

Milletvekili polis memuru ve diğer yaralılara ve yakınlarına Ankara’da bulundukları süre içinde her türlü yardım, destek ve katkı sözü verdi .

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir