Giresun

AYTEKİN ŞENLİKOĞLU’NUN İKİ PROJESİ: BAT-ÇIK VE AKSU ÇÖP ALANINA PARK

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 500 Milyon TL değerinde iki büyük proje için önemli mesafe kat ettiklerini ve yakın süre içerisinde çalışmaların başlayacağını söyledi.

Keşap Durağı ile Bulancak durağı arasına yapılması planlanan “BAT-ÇIK” ve Aksu mevkii çöp alanında yapılması düşünülen “PARK 42 ve PARK 47 Projesi” için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğünü söyleyen Başkan Şenlikoğlu, yaptığı açıklamada şunları söyledi; “ Sağ olsunlar Cumhurbaşkanımız ve bakanlarımız projelerin Giresun’a kazandırılması konusunda tam destek veriyorlar. Öncelik olarak yapmayı düşündüğümüz iki proje var. Bunlardan biri trafik sorununu düzene sokacak ve şehrimizin girişine güzellik katacak Bat-Çık projemiz. İkincisi ise Aksu mevkiinde çöp alanında yapmayı düşündüğümüz  “Park 42 ve 47” projemiz. Bu iki projenin yaklaşık maliyeti 500 Milyon TL’yi buluyor. Finansmanını bakanlığımızın üstleneceği bu projeler için en kısa sürede start vereceğiz.”

Şehir içi trafiğinin rahatlaması adına Bat-Çık Projesinin dolmuş ve servis esnafı için de çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Şenlikoğlu, Giresun artık yatırımlarla konuşulacak dedi.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir