GiresunManşet Üstü

AK PARTİ’DE DERİN SESSİZLİK…

Ak Parti’de önceki gün açıklanan ilçe belediye başkan adayları partide şok etkisi yarattı. Özellikle görevlerini sürdüren ve yeniden aday olan belediye başkanlarının safdışı bırakılarak yerlerine başka isimlerin gösterilmesi, önümüzdeki günlerde bir kriz yaratacak gibi görünüyor. Ancak bu başkanlar şimdilik sessizliklerini koruyor.

Partiden ilk değerlendirme İl Başkanı Hasan Aydın’dan geldi. Aydın bir muhalafet hareketi oluşmaması ve aday yapılmayanların başka partilere gitmesini engellemek için adeta çağrı yaptı.

AYDIN, 'ANKETLERDEN ÇIKTI' DEDİ

Bütün aday adaylarımız hepsi bir birinden değerli isimlerdir. Hepsi de adaylığa layık olan isimlerdir. Ancak aday adayları arasından birisi aday olacaktı" diyen Hasan Aydın, kendi durumunu  örnek göstererek adeta bu isimlere ‘ileride başka görevlere gelebilecekleri'umudu verdi.  Aydın, “ Ben milletvekili oldum. İkinci dönem aday olmadım. Bugün ise il başkanı oldum” ifadesinde bulundu. Hasan Aydın, şunları söyledi: “Aday belirlemede kamuoyu anketleri önemli bir kriter olmuştur. Bunun yanı sıra elbette ilçe, il teşkilatlarının yanı sıra milletvekili görüşleri yer almıştır. Fakat en önemli unsur kamuoyu anketleridir. Bu doğrultuda bazı ilçelerde defalarca kamuoyu anketleri yapılmıştır. Bütün adaylarımızı kutluyorum. Yeniden aday olamayan belediye başkanlarımıza da teşekkür ediyoruz ve bilmelerini istiyoruz ki hiç bir şeyin sonu değildir" 

Etiketler

Bir yorum

  1. sayın hasan aydına sormak isterim ki doğankentte temayül yoklamasında %67 oy alan birol tekin değilde kendisine faydası olmayan nurettin günayı neye göre doğankent e belediye başkanı adayı seçtiklerini merak ediyorum 1 doğankentealt yapı yapıldı rezillik diz boyu buradan elde edilen rant tan akp ilçe başkanınında menfaati var çünkü mutehayyit bacanağı ,akp nin her kulvarda sovunuculuğunu yapan ben ,adalet ve kalkınma partisinde adalet olmadığını sayenizde görmüş bulunuyorum ,bu seçimde doğankentti akp nin alması imkansız artık ilçe yönetimi kına yaksın ………..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir