GiresunManşet Üstü

Adil Şahin dövüldü

Gıresun'da haftalık olarak yayımlanan Flaş Haber isimli gazetenin sahibi Adil Şahin, bugün öğle saatlerinde Gazi Caddesi Hal Pazarı mevkiinde saldırıya uğradı. Olayın gerçek nededin bilinmiyor. Ancak 3 kişi olduğu öğrenilen saldırganların Şahin'le önce tartıştıkları, ardından da döverek yere düşürdükleri öğrenildi. Ambulansla Prof.Dr.İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Adil Şahin'in tedavisi sürüyor. 

Polis ilk bilgileri derledikten sonra olayla ilgili soruşturma başlattı. AKP karşıtı yazı ve yorumlarıyla tanınan Şahin'in, gazetesinin son sayıları ve kişisel sosyal paylaşım sitesi üzerinden yazdığı yazılar da  saldırının bu nedenlerle yapılabileceği ihtimali üzerine incelemeye alındı. 

Öte yandan Giresun Gazeteciler Derneği de yazılı bir açıklama yaparak saldırıyı kınadı. Dernek Başkanı Bekir Bayram açıklamasında, "Derneğimiz üyesi Gazeteci Adil Şahin’in,  darp edilerek dövüldüğünü ve yaralanarak tedavi altına alındığını öğrenmiş bulunmaktayız. Gündüz sokak ortasında meydana gelen bu müessir olay kınıyor, olayın aydınlatılmasını ve faillerinin yakalanarak haklarında yasal işlem yapılmasını bekliyoruz" dedi. 

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir