Giresun

KEŞAP BELEDİYESİ GAZETECİ HÜSEYİN YAVUZ’U UNUTMADI

Keşap Belediyesi, kapalı halı saha ve sosyal tesislerinde açık hava sineması etkinliği başlatıyor. 23 Temmuz’da başlayacak olan sinema günleri, 2 yıl önce 47 yaşında hayatını kaybeden gazeteci ve TV programcısı Hüseyin Yavuz’un ismiyle düzenleniyor.

Keşap Belediyesi Hüseyin Yavuz Açık Hava Sinema Günleri kapsamında, ilk olarak; 23 Temmuz Saat 20.00’de Kırgız yazar Cengiz Aytmatov’un 1970 yılında yayımlanan romanından uyarlanan, Atıf Yılmaz’ın yönettiği Kadir İnanır ve Türkan Şoray’ın başrollerini paylaştığı “Selvi Boylum Al Yazmalım” akabinde ise “Hababam Sınıfı” gösterilecek.

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “sinemasever hemşehrilerimiz Keşap’ta yaz akşamlarını farklı bir şekilde değerlendirmenin keyfini yaşayacak. Açık havada sinema özlemi duyan ve ilk defa izleyecek olanları nostaljik atmosferiyle geçmişe götürecek. Biz Keşap Belediyesi olarak sanatın her dalını ve kültürel faaliyetleri vatandaşlarımızla buluşturuyoruz” dedi.

Ücretsiz olarak gerçekleşecek etkinlilkte, 25 Temmuz Perşembe akşamı ise saat 20.00 de Vizontele ve peşinden Eşkıya gösterime girecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir