AktüelGiresun

27. İLDEK Toplantısı Tirebolu’da yapıldı

İLETİŞİM FAKÜLTELERİ DEKANLARI BU TOPLANTIDAYDI

27’incisi düzenlenen İletişim Fakültesi Dekanlar Konseyi (İLDEK) toplantısı 18-19 Nisan tarihleri arasında Tirebolu İletişim Fakültesi Prof. Dr. Taner Karahasanoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını yapan Tirebolu İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazım Elmas, “Mezunlarımızın toplumun beklentilerine göre bir eğitim alması ve kendini bu alanda aranan bir eleman olarak hazırlaması gerekir. İletişim fakültelerinde yetişen öğrencilerin ülkesini ve dünyayı doğru anlayan ve açıklayan bilimsel ahlaka uygun araştırma yapan toplum  ve kamu yararını gözeten bireyler olması için çalışmalar yapılması bu toplantının gayeleri arasındadır” dedi. 

Konuşmaların ardından yapılan oturumlarda; üniversite sınavı yerleştirme puanları, öğretim görevlilerinin istihdamı, üniversitelerin dijitalleşmesi ve aralarındaki bilgi akışı, öğrencilerin dil ve beceri yeteneklerini arttırmaya yönelik konu başlıkları ele alındı.

Toplantıya; Giresun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Serkan Soylu, İLDEK Başkanı Prof. Dr. Aysel Aziz,  İLDEK Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ergün Yolcu, Prof. Dr. Asaf Varol, Prof. Dr. Nazım Elmas, Prof Dr. Abdülrezak Altun, Prof. Dr. Hatice Çubukçu ve Türkiye genelindeki İletişim Fakültelerinden toplam 50 dekanın yanı sıra Tirebolu Belediye Başkanı Burhan Takır’da katıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir