GiresunSiyaset

“YOLSUZLUĞUN UCUNDA BAŞBAKAN VAR”

CHP Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, “yolsuzluk soruşturmasının bir ucu Başbakan’a gidiyor. Telaşı bundan” dedi.

Erdoğan’ın mitingde yaptığı konuşmayı değerlendiren CHP Milletvekili, “bu soruşturmanın ucu O’na gidiyor. Kendisiyle olan bağı bu şekilde konuşarak koparmaya çalışıyor” dedi.

Karaahmetoğlu, Başbakanı Görele’de açılışını yaptığı tesislerin bazılarının 4 yıldır hizmette olduğunu da iddia etti.

Devamı sayfa…

CHP MİLLETVEKİLİ: BAŞBAKAN KENDİSİNE

UZANAN BAĞI KOPARMAYA ÇALIŞIYOR…

CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, Başbakan Erdoğan’ın Giresun’da yaptığı açıklamaları değerlendirdi. Karaahmetooğlu konuşmasında, şunları söyledi:  “Yolsuzlukların ucu O’na gidiyor. Kendisine gelen bağı koparmaya çalışıyor. Bu yolsuzlukların onun bilgisi dışında olması mümkün değil. Konuşmasında, bir zaman birlikte hareket ettiği inanç guruplarına hakaret ediyor. Ama bu onu kurtarmayacak. Başbakan yargı önünde hesap verecek. Bugün olmazsa yarın CHP iktidarında hesabını soracağız”.
Selahattin Karaahmetoğlu, Başbakan Erdoğan’ın seçim bölgesi Görele’de yaptığı açılışları da eleştirdi ve “4 yıl önce hizmete girmiş okulu, 2 yıl önce açılmış spor tesisini, 1 yıl önce bitmiş fakülteyi tekrar açtılar. Giresun Ak Parti döneminde hizmet almadı ama çok şey kaybetti. Giresun halkı bu iktidara hala niye oy veriyor” diye sordu.
Basın mensuplarının sorduğu soruyu da yanıtlayan Karaahmetoğlu, MİLDA’nın arazisinin TOKİ’ye devrini ‘vurgun’ olarak nitelendirdi.  

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir