GiresunManşet ÜstüSiyaset

VETERİNER HEKİM MEHMET YILMAZ’DAN CHP’LİLERE MEKTUP…

Cumhuriyet Halk Partisi,Giresun merkez İl Genel Meclisi adaylarını üyelerin katılımıyla temayül yoklaması yaparak a belirleyecek. Daha önce yapılan açıklamada yoklamanın 9 Kasım’da yapılacağı açıklandı. Ancak bu tarih ertelendi ve hala belirlenmedi.

Temayül yoklamasında üyeler, kurulan sandıklarda 9 aday adayı için oy kullanarak sıralama yapacak. Ancak son sözü genel merkez söyleyecek.

İl Genel Meclisi aday adayları yoklama öncesinde üyelere ulaşarak destek istiyor. İddialı adaylardan Veteriner Hekim Mehmet Yılmaz da bunlardan biri. Yılmaz, seçim öncesi çalışmalarını ziyaretlerin yanı sıra üyelere mektup yazarak da sürdürüyor. Bugüne kadar 2.500 dolayında üyeye  mektup gönderen Mehmet Yılmaz, mektubunda; seçilmesi halinde ne yapacaklarını, özgeçmişini, siyasi ve kültürel çalışmalarını da anlatarak destek istiyor.
İşte Veteriner Hekim Mehmet Yılmaz’ın o mektubunun tamamı….

SEVGİLİ YOL ARKADAŞIMA AÇIK MEKTUP
1965 Yılında doğduğum,Yeşilgiresun ilkokulu-Merkez ortaokulu ve Giresun Lisesini bitirdiğim,hatta 1987 yılında Veteriner Fakültesinden Veteriner Hekim olarak mezun olduktan sonra bile GİRESUN’U TERK ETMEYİ HİÇ DÜŞÜNMEDİM.Karadeniz Bölgesinde, üstelik kendi memleketimde ilk özel Veteriner Hekim olmakla gurur duydum.Benim sahipsiz ve yalnız şehrimde yaşamamın bir bedeli olduğunu düşünerek hep taşın altına elimi koydum.İlk olarak 1990 yılında Partimize üye olarak sırası ile mahalle delegeliği,İl gençlik kolu başkanlığı,parti eğitmenliği,Merkez İlçe Başkan yardımcılığı,SHP de Merkez ilçe Başkanlığı ve son dönemde yine CHP Merkez İlçe Başkan Yardımcısı oldum.Siz partili dostlarımın yoğun isteğini, örgüt görevi saydım ve İL GENEL MECLİSİ ADAY ADAYI olabilmek için CHP Merkez İlçe yönetim kurulundan zorunlu olarak ayrıldım.

Geçmişte Siyaset dışında 3 Dönem (6 yıl süreyle) Giresun-Ordu Bölgesi VETERİNER HEKİMLER ODASI başkanlığına seçildim.Keşap Belediyesi Veteriner Hekimliği ve Encümen Üyeliği görevi yaptım.Yine ADD,İHD,Halkevi,Deniz Dağcılık Spor Kulübü,Damla FM Radyosu ,AKSU Dergisi,Giresun Sanat Tiyatrosu,Giresun Ticaret Borsasında çeşitli görevler de bulundum.Hala Ticaret Borsası disiplin kurulu üyeliğim devam etmektedir.Sevgili Giresun’umun Siyaset,Ticaret,Kültür, Sanat ve Spor alanlarında hep yer aldım.Giresunsporlu olmakla ayrıca gurur duydum. Zaman zaman kırıldım , üzüldüm , umutsuzluğa düştüm ama ASLA GÖREVDEN KAÇMADIM. 
Yaşamımda beni en fazla heyacanlandıran görevim, 1990’lı yıllardaki PARTİ EĞİTMENLİĞİM olmuştur.Tüm ilçe örgütlerini dolaşarak arkadaşlarımla eğıtim seminerleri verdik.Bu sürede öğrendiğim ve partili yol arkadaşlarıma aktardığım Sosyal Demokrat partilerde en sade üyesinden,Genel Başkanına kadar herkesin birbiriyle EŞİT OLDUĞU ilkesidir.Yani belli görevlere seçtiğimiz arkadaşlarımız EŞİTLER İÇİNDE BİRİNCİ SEÇTİKLERİMİZDİR.Parti içi demokrasimizin en önemli göstergelerinden birisi saydığımız bu İL GENEL MECLİSİ ÖN SEÇİMİNDE bende aday oldum ve yarışa katıldım. Yapılacak olan ön seçimde bana oy verecek yada vermeyecek tüm CHP ‘li dostların bu demokrasi şölenine katılmalarını istiyor ve şimdiden hepsine yürekten teşekkür ediyorum. 
İL GENEL MECLİSİNE seçildiğimde, özetle birlikte neler yapmaya çalışacağız? 
Giresun’un FINDIK-HAYVANCILIK-TURİZM-ÜNİVERSİTE-ULAŞIM-KIYI BALIKÇILIĞI gibi önceliklerini belirlediğimiz konuları ;İl Genel Meclisi kaynakları ve yetkisi sınırları içinde verilebilecek katkıları, YENİ STRATEJİLER , MASTER PLAN VE PROJELER olarak öncelikle sizlerle yani CHP Örgütümüz içinde paylaşıp,tartışıp, İL GENEL MECLİSİ’nin ve Giresun’un gündemine taşıyacağız. Geçmişte proje gruplarında çalıştığım ,başta FINDIK olmak üzere ,hayvancılık ve kırmızı et ; kongrelerinde yer aldığım İSTİHDAM yani işsizlik ,yoksullukla mücadele gibi konularda bilgi,düşünce ve deneyimimizi YENİ SİYASET ANLAYIŞI, SUNUMU olarak Giresun halkının önüne koymaya hazırız. Sizde hazırsanız.Ne duruyorsunuz ! KALDIRIN BAŞLARINIZI YUKARI.! Dostlukla…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir