AktüelGiresun

VALİ’DEN KAYMAKAMLARA SEÇİM TEŞEKKÜRÜ

Ekim ayı Kaymakamlar toplantısı Vali Hasan Karahan başkanlığında Şebinkarahisar ilçesinde yapıldı. 

Toplantıda, görevlerine başlayan yeni kaymakamlara bir kez daha hayırlı olsun dileklerini ileten Vali Karahan, uyumlu bir şekilde halkın sorunlarının çözümü noktasında elbirliği içinde çalışacaklarına inandığını söyledi.

İlimizde seçimlerin sorunsuz geçmesinden dolayı kaymakamlara ve diğer yetkililere teşekkür etti.

Kış mevsiminin yaklaştığını hatırlatan Vali Karahan bütün ilçelerin kışın yaşanılabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olunması talimatını verdi.

Kaymakamlara halkın ve ilçelerinin sorunlarıyla yakından ilgilenmeleri tavsiyesinde bulunan Vali Karahan,  yapılan yatırımların başlatılan işlerin sıkı takipçileri olmalarını istedi.

Başlatılan yatırımların belirlenen sürelerde bitmesi için denetim mekanizmasını işletilmesini de dile getiren Vali Karahan, sürekli istişare ve iletişim içinde olmalarını istedi.

Toplantı  KÖYDES'in son durumunun görüşülmesini ardından sona erdi. 

Toplantıya; Vali Yardımcısı Yüksel Çelik, Kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı J.Albay Ali İhsan Ersoy, İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hüseyin Taşkın, Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürü Dr. Muhammet Angın, İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, İl Sağlık Müdürü Op.Dr. Ahmet Bal, İl Mahalli İdareler Müdür V. Serkan Orhan,  İl Yazı İşleri Müdürü Fatma Karadeniz ve diğer yetkililer katıldı.

 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir