Giresun

VALİ KARAHAN’DAN SÖZ…

VALİ HASAN KARAHASAN, İLK DEMECİNDE ADALET, TARAFSIZLIK, SEVGİ VE HOŞGÖRÜ SÖZÜ VERDİ

Giresun Valisi Hasan Karahasan, görevine başladıktan sonra yaptığı ilk açıklamada, “Giresun ilinde görev yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum. İkinci kez Giresun’a hizmet etme imkanına kavuştuğum için de  kendimi şanslı addediyorum” dedi.
Gece görevine başlayan Karahan’ı,İl jandarma Alay Komutanı Albay Selahattin Acara, İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak ve valilik çalışanları karşıladı.

Hasan Karahan, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi: “İlimizin ekonomik ve sosyal, eğitim, kültür ve turizm alanında gelişmesi ve kalkınmasına yönelik çalışmaları; kamu, özel sektör, sivil toplum kuruluşları ve tüm vatandaşlarımızla birlikte yapmaya gayreti içerisinde olacağız. Ve başlanmış ve yürütülmekte olan ve planlanmış çalışmaların aynı titizlikle takip edileceğini  belirtiyorum.

Valiliğim süresince, adalet, tarafsızlık, sevgi ve hoşgörüyle, sivil katılım, denetime açıklık, hesap verilebilirlik, şeffaflık ve vatandaş odaklılık gibi evrensel değerleri  de dikkate alarak   halkımıza en iyi  hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olacağız.

İnsanına yakışan bir yönetim anlayışı vazgeçilmemiz olacaktır. İlimize karşı taşıdığımız sorumluluğun idraki içinde mesai arkadaşlarımla birlikte Giresun’un ve Giresunlunun sorunlarını çözmeye çalışacağız.

Çalışmalarımızda, kamuoyu adına denetim görevini üstlenen basın mensuplarımızla yakın ve sıcak bir iletişim içinde olacağız. Onların eleştiri ve uyarılarını titizlik ölçüleri içinde dikkate alacağız.

İlimiz için bu güne kadar önemli hizmetler veren, öncelikle Sayın Dursun Ali Şahin olmak üzere daha önce görev yapan valilerimize teşekkür ederek,  vefat edenlere Allah’tan rahmet diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle gülen, güvenen, tebessümleri eksik olmayan mutlu insanların yaşadığı Giresun için herkesi katılımcı ve paylaşımcı, şeffaflık anlayışıyla bizlere yardımcı olmaya davet ediyor, sevgi ve saygılar sunuyorum 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir