GiresunManşet Üstü

VALİ KARAHAN:ATATÜRK ESERLERİYLE YAŞAYACAK

 Vali Hasan Karahan, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 76. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali mesajında şu görüşleri dile getirdi: "Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 76. yıl dönümünde bir kez daha minnet ve saygıyla anıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal; siyasi – askeri dehası, fikirleri, başarıları ve düşünceleriyle sadece Türk tarihine değil, dünya tarihine adını altın harflerle yazdırmış büyük bir devlet adamıdır.

Kahraman milletimizle birlikte yeni bir devlet kurarak bizlere emanet eden Mustafa Kemal Atatürk; fikirleri ve eserleri ile bugün olduğu gibi yarın da yaşayacaktır. Onun bıraktığı mirası geleceğe taşımak ve daha da yükseklere çıkarmak hepimizin görevi ve ortak sorumluluğudur.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyet'imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatanın bölünmezliği için bu uğurda canlarını feda etmiş tüm şehit ve gazilerimizi minnet, şükran ve rahmetle yad ediyoruz".

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir