Giresun

VALİ ‘GÜVENLİ SEÇİM’ SÖZÜ VERDİ

Kaymakamlar  toplantısı Vali  Hasan Karahan başkanlığında Yeşilgiresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otelinde yapıldı. 

Toplantıda, 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan milletvekili seçiminin huzur ve güven ortamı içinde yapılması için alınacak tedbirlerin yanı sıra, ilçeler arasındaki koordinasyon ve yapılan yatırımlar gözden geçirildi. Ekoturizm ve KÖYDES ödenekleriyle başlanılan projeler de ele alındı. Gurup içmesuları olmak üzere su ve yol sorunlarının çözümlenmesi konularıyla ilgili değerlendirmeler yapıldı.

Vali Karahan, seçim sürecinde her kurumun gerekli tedbirleri titizlikle almasını isteyerek,” Vatandaşlarımızın demokratik temel bir hakkı olan seçme ve seçilme hakkını  kullanırken Devletin illerdeki temsilcileri olarak üzerimize düşen görev seçim sürecini güvenli bir şekilde yürütmek Bunun bilinciyle, yargı güvencesi altındaki seçimleri yüzümüzün akıyla tamamlayacağız” dedi.

Seçim güvenliği ilgili görüşmelerin yapıldığı toplantıya; Kaymakamların yanı sıra Vali Yardımcıları ve diğer bürokratlar katıldı.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir