Giresun

Ufuk Kekül FETÖ’nün imamlarını yazdı

DİNİMİZE SÖVEN İMAM KİM?
Kediye ciğer, hırsıza altın, kurda kuzu, çakala tavuk, kargaya kervan, ayıya bal teslim edilmeyeceği gibi FETÖ’cuya da yasama, yürütme, yargı, güvenlik ve ille de ve de özellikle eğitim teslim edilmez.
15 Temmuz’u yaratan temel faktörlerden birisi de, AKP’nin milli eğitimin bütün kurum ve kurallarını Fetullah Gülen Cemaati’ne mensup kişilerin yönlendirmesine bırakmasıdır.
Eğitim müfredatını bu kişilerin hazırlaması, laik, demokratik, çağdaş, bilimsel eğitimden hızla uzaklaşılması, cemaatçi yönetim kadrolarının il ve ilçe milli eğitimlerinde, okullarda, üniversitelerde görevlendirilmesi, cemaatin kontrolündeki okulların, yurtların artması bu örgütlenmenin silahlı darbe yoluyla iktidarı ele geçirmesinin koşullarını yaratmıştır.
Darbe girişiminde bulunan örgütün askerleri,savcıları, hakimleri, öğretmenleri, polisleri ve diğer bütün kamu görevlileri bu eğitim sistemi içinde yetişmişlerdir.
Dolayısıyla ben Türkiye’deki FETÖ ile mücadelede eğitim başlığının ayrıca açılmasını isteyenlerdenim.
Çünkü bu alandaki kriptolar, hatta daha güçlü biçimde paralel devlet yapılanmasını sürdürmektedirler.
Ve hala demokrasiye karşı bir tehdit unsurudurlar.

Hadi sempatizanlarını geçtik, ama bu örgütün eğitim alanındaki yönetim yapısı içinde ‘imamlık’ gibi bir unvanla payelendirilmiş kişilerin günah çıkarsalar, tövbe, ikrar, inkar ve nedamet duysalar bile; 17-25 Aralık tarihinin öncesini de kapsayacak şekilde bir hukuki ölçü alarak (doğru olan da budur) bulundukları makamlardan derhal el çektirilmeleri ve bu kadar cemaat militanı yetişmesine neden oldukları için cezalandırılmaları gerekir.

Devlet, vatandaşın, hatta itin, köpeğin, sarhoş, ayaş, berduşun, ille de amirine gıcık giden memurun delilendirilmemiş, ihbarcılığı ve muhbirliğine değil, kendi istihbarat kayıt ve kaynaklarına bakarak ve sadece onlara güvenerek bir mücadele yürütürse kendini temizlemekte başarılı olur.

İmamları bulun imamları!..

Çünkü kıblenin doğru olması, Süphaneke ve Elhamın eksiksiz okunması bir şey ifade etmiyor.
Dinimize söven imamlar hala cemaate namaz kıldırıyor. Din elden gidiyor.

Nerede bu milli eğitimin imamları sayın savcılar, nerede?
İhbarsa ediyorum: Eğitimde FETÖ’cüler var…Bakanlıktan aşağı doğru bir gelin hele…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir