TİREBOLU İLETİŞİM FAKÜLTESİ’NİN TARIK ABİSİNE VEDA…

HomeGÜNCEL HABERLERAnasayfa

TİREBOLU İLETİŞİM FAKÜLTESİ’NİN TARIK ABİSİNE VEDA…

Terme ilçesinde trafik kazasında hayatını kaybeden Tirebolu İletişim Fakültesi kantin iştetmecisi Tarık Çatal, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurl

Okulda kadın cinayetinin faili cezaevinde, ihmalin sorumluları dışarda
SMMMO’dan esnaf odalarına muhasebe tutma yetkisine tepki
Giresun’da ramazan pidesi fiyatı değişti

Terme ilçesinde trafik kazasında hayatını kaybeden Tirebolu İletişim Fakültesi kantin iştetmecisi Tarık Çatal, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Çatal için Tirebolu Körliman Camisi’nde Cuma namazı sonrasında cenaze namazı kılındı. Burada ailesi taziyeleri kabul etti.
Cenaze törenine Tarık Çatal’ın ailesi, ilçe halkı, Tirebolu İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mustafa Yağbasan, fakültenin akademik ve idari personeller ve öğrencilerden oluşan kalabalık bir topluluk katıldı. Çatal törenin ardından
 Aydınlar köyündeki aile kabristanlığına defnedildi.  

42 yaşındaki Tarık Çatal, Samsun’un Terme ilçesinde kendi kullandığı 55 AK 161 plakalı pikapla kaza geçirdi. Henüz bilinmeyen bir nedenle bariyerle çarpan araç yoldan çıkarak yan yattı. Araçtan ağır yaralı olarak çıkarılan Çatal, ambulansla önce Terme Devlet Hastanesi’ne ardından özel hastaneye sevk edildi ancak tüm müdalelere rağmen kurtarılamadı.

Tarık Çatal, 10 yılı aşkın süredir Tirebolu İletişim Fakültesi’nin kantinini işletiyordu. Öğrenci ve akademisyenlerle ilçe halkı tarafından sevilen bir isim olan Çatal’ın ölümü büyük üzüntü yarattı.  Kendisine Tanrıdan rahmet, ailes, fakülte akademisyenleri ve öğrencilerine başsağlığı diliyoruz.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: