GiresunManşet Üstü

SELAHATTİN KARAAHMETOĞLU ‘ADAY DEĞİLiM’ DEDİ…

 24.dönem CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, 1 Kasım’da yapılacak olan seçimde aday adaylığı müracaatı yapmayacağını açıkladı.  Karaahmetoğlu, Yeşilgiresun Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, partinin 7 Haziran seçimleri için yaptığı önseçim sonuçlarına göre bu kararı aldığını söyledi.

Gazetenin bu konudaki haberi şöyle: CHP’de 1 Kasım’da yapılacak olan tekrar seçim öncesi milletvekili adaylarının genel merkez tarafından belirlenmesinin önü YSK tarafından açıldı. Şimdi gözler 2 Eylül tarihine kadar yapılacak aday adaylığı başvurusuna çevrilirken Giresun’da seçimler öncesinde işlerin iyice karışabileceği kulislerde konuşulmaya başlandı.  CHP’nin mevcut milletvekili Bülent Bektaşoğlu tekrar seçimde yeniden aday adayı olacağını belirtmesinin ardından gözler daha önceki sıralamada yer alan isimlere çevrildi.
KARAAHMETOĞLU, “YENİDEN ADAY OLMAYACAĞIM”
CHP’nin 24.dönem milletvekili olarak TBMM’de 4 yıl süreyle görev yapan ve 7 haziran seçimlerinde 2. sıradan aday gösterilen eski milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu 1 Kasım’daki seçimlerde yeniden aday adaylığı için başvuruda bulunmayacağını açıkladı. Selahattin Karaahmetoğlu, konuya ilişkin Yeşilgiresun’un sorularını cevapladı. Karaahmetoğlu şöyle dedi” 4 yıllık görev süresince çalıştığımı düşünüyorum, buna karşılık emeğimin karşılığını aldığımı düşünmüyorum. 7 Haziran öncesinde yapılan bir ön seçim var ve bunun sonuçları ortada, böyle bir durumda yeniden aday adayı olmayacağım”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir