GiresunSpor

ŞAMPİYON GİRESUN’A İŞTE BÖYLE DÖNDÜ

ŞAMPİYONLUK COŞKUSU KISITLAMAYI DELDİ.

BİNLERCE TARAFTAR, 44 YIL SONRA GELEN ŞAMPİYONLUĞU ORDU-GİRESUN ARASINDAKİ SAHİL YOLUNDA, YÖRE MÜZİĞİ EŞLİĞİNDE OYUNLAR OYNAYARAK GİRESUNSPOR’U BEKLEDİ.

Süper Lig Şampiyonu olarak İstanbul’dan şehrine dönen Giresunspor’a coşkulu karşılama…
TFF 1. Lig’de sezonu, Tuzlaspor deplasmanında aldığı 2-1’lik galibiyetle kapatan ve Süper Lig’e yükselen GZT Giresunspor, İstanbul dönüşünde kentte büyük coşkuyla karşılandı. Tam kapanma yasaklarına rağmen Karadeniz Sahil Yolu’nda toplanan binlerce kişi yerel müzikler eşliğinde oyunlar oynayarak takımlarını beklediler. Bu nedenle trafikte zaman zaman aksamalar meydana geldi.

GİRESUNLULAR İFTARDAN SONRA YOLLARA DÜŞTÜ

Ordu-Giresun Havaalanı’ nda ilprotokolü tarafından karşılanan Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet, Teknik Direktör Hakan Keleş ve Giresunspor takımı, buradan üstü açık otobüse hareket ettiler. Giresunspor otobüsünün üzerinde selamlama yapanlar arasında Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ve Ak Parti İl Başkanı Kenan Tatlı’nın olduğu görüldü.Kafile, otobüse eşlik eden binlerce araçtan oluşan konvoyla Piraziz ve Bulancak ilçe merkezlerine uğrayarak selamlama yaptı.40 Km’lik yolu yaklaşık 5 saatte kateden Giresunspor konvoyu balkonlar ve yol kenarlarında toplananların arasından geçerek ancak gece yarısına doğru kente ulaştı. Kafile 3 ayrı noktada taraftar kitlesi tarafından durduruldu.

Son olarak Gemilerçekeği mevkinde Sahil yolunu trafiğe kapatan taraftarlar 44 yıl aradan sonra gelen şampiyonluğu Giresunpor otobüsü önünde Giresun

karşılaması oynayarak kutladılar. Giresunspor marşları söyleyen taraftarlar tezahuratlarla, meşalaleler ve bayraklarla zaferin tadını çıkardıktan sonra takımı kulüp binasına yolculadılar.

Öte yandan Giresunspor 17 Mayıs’tan sonra belirlenecek olan bir tarihte törenle şampiyonluğunu kutlayacağı açıklandı.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir