GiresunGÜNCEL HABERLER

PİRAZİZ’İN CHP’Lİ BAŞKANINA YAKIŞAN AÇIKLAMA

Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu, kendisinin bir vatandaşı darp ettiği şeklinde iddiarda bulunanlara sert çıktı. Başkan, yaptığı yazılı açıklamada,“Buradaki asıl sorun benden önceki yönetimlerin yetim hakkını, bu kişilikte ki insanlara yedirmiş olmasıdır. Kendisini darp ettiğim söylenen şahsın, bu tarz olaylarda daha önce de itiraz ettiği ve konunun şeklini başka yönlere çekerek değiştirdiği herkes tarafından bilinmektedir”dedi.

DSC_5180
"BENDEN ÖNCEKİ YÖNETİMLER YETİM HAKKINI BU KİŞİLİKTEKİ İNSANLARA YEDİRDİ"

İddiaların tamamen asılsız olduğunu belirten Başkan Görgülüoğlu, şunları söyledi: “Su borcu yüzünden bir kişiyi darp ettiğimi yazan habercilerin konu hakkında haber yapmaya başlamadan önce ellerinde somut bir belge veya delil olması gerektiği kanaatindeyim. Konunun aslını öğrenmeden, savcılık veya polisten bir açıklama yapılmadan bu tarz bir haberi yapanları, iddiasında bulunanları kınıyorum. Buradaki asıl sorun benden önceki yönetimlerin yetim hakkını, bu kişilikte ki insanlara yedirmiş olmasıdır. Kendisini darp ettiğim söylenen şahsın, bu tarz olaylarda daha önce de itiraz ettiği ve konunun şeklini başka yönlere çekerek değiştirdiği herkes tarafından bilinmektedir.
Yapılan asılsız iddialar konusunda gerekli hukuki işlemleri başlatacak ve bu tarz insanlara hiç bir zaman fırsat vermeyerek, devletin, Piraziz'li vatandaşlarımın ve tüyü bitmemiş yetimin hakkını kimseye yedirmeyeceğimi buradan bir kez daha bildiriyorum.
Araştırmadan yazı yazanları, bu yazılara yorum yaparak karalamada bulunanları kendi vicdanlarıyla birlikte Allah'a havale ediyorum”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir