Giresun

NECATİ TIĞLI START VERDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, ilçe başkanları ile bir araya gelerek, çalışmalara ilişkin durum değerlendirmesi yaptı. Önceki gün CHP il binasında gerçekleşen ve 16 ilçe başkanının katıldığı toplantıda genel ve yerel gündeme ilişkin gelişmeler değerlendirilerek, bundan sonra toplantıların ilçelerde yapılması kararı alındı, gelecek ilk toplantı da Alucra’da yapılacak.

        TIĞLI:   "GÖREV VE SORUMLULUKLARIMIZ DAHA DA ARTTI "

            Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP İl Başkanı Necati Tığlı, ülke gündemine dair bilgi paylaşımı yaparak, “Özellikle ülkemizin bu kritik döneminde ana muhalefet partisi olarak bizlere her zamankinden daha fazla görev ve sorumluluk düşüyor.” dedi. Tığlı, ülkeyi yönetenlerin laik demokratik rejimi, tek adama bağlı başkanlık sistemine sürüklemeye çalıştığını belirterek de “Biz kez daha altını çiziyorum ki, asla buna müsaade etmeyeceğiz. CHP’nin asıl görevi, Cumhuriyeti, Atatürk devrim ve ilkelerini korumaktır.” ifadelerini kullandı.

                     Başkan Tığlı, yerele ilişkin sorunları her zaman dile getirerek, çözüm önerileri sunduklarını kaydederek de, “Bilindiği üzere yeni hükümet kuruldu. Şimdi biz de bir kez daha yeniden Giresun’un sorunlarını sıralayıp, verilen sözlerin tutulması noktasında hatırlatma ve uyarı yapacağız. Bütün mücadelemiz ülkemiz ve ilimiz içindir. Halkımızın huzuru ve mutluluğu içindir. Giresun’da bu ekiple başarıya ulaşacağımıza inancım sonsuzdur.” dedi.

            TOPLANTILAR İLÇELERDE YAPILACAK

            Toplantıda, bütün ilçe başkanları sırayla söz alarak, seçildikleri 4 aydan bu yana yaptıkları çalışmaları anlattılar, ilçelerinin ekonomik, sosyal sorunlarını dile getirdiler ve parti çalışmalarının yanı sıra ilçelerinin sorunlarının çözümü için çaba harcadıklarını söylediler. Verimli geçen toplantının ardından, bundan sonra toplantıların ilçelerde yapılması kararı alındı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir