GiresunManşet ÜstüSiyaset

MHP’NİN ANAFORU GERİ DÖNDÜ

30 Mart 2014 yılında yapılacak olan yerel seçim öncesinde, MHP önemli bir stratejik hamle yaparak partinin önder isimlerinden birisi olan Ahmet Anaforoğlu’nu saflarına kattı. Bir önceki dönem milletvekili adayı olan ve kent merkezinde MHP tabanında oy potansiyeline sahip Anaforoğlu, Orhan Erzurum’a, “partime destek vermek benim için şerefli bir görevdir “ dedi.

Anaforoğlu,  çeşitli söylemleri nedeniyle MHP’den ihraç edilmişti.

DSCF0069

                   ANAFOROĞU’DAN ERZURUM’A DESTEK

Milliyetçi Hareket Partisi Giresun Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Erzurum ile MHP eski Merkez İlçe Başkanı Ahmet Anaforoğlu adeta düşman çatlattılar.

Anaforoğlu'nu işyerinde ziyaret eden Belediye Erzurum ve MHP'liler birliktelik görüntüsü vererek, "Tek yumruk" olduklarını vurguladılar. Ahmet Anaforoğlu ziyarette yaptığı konuşmada, "Ülkücülüğümden hiç bir zaman taviz vermedim ve vermem de söz konusu değildir. Dün nasıl MHP'li isem bugünde MHP'liyim. Onun için partimizin adayı Dr. Orhan Erzurum'a destek benim için bir görev ve şereftir" dedi. Dr. Orhan Erzurum da, Anaforoğlu'na güzel duyguları için teşekkür etti.

 Erzurum, sanayi sitesinde aynı gün Madeni Sanatlar odasını ziyaret etti. Oda başkanı

Regaip Aksoy Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Erzurum’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederken, çıkmış olduğu yolda başarılar diledi.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir