Giresun

AKP’Yİ KORKUTAN İFTAR

MHP SEÇİM STARTINI GÖRELE'DEN VERDİ. GURUP BAŞKAN VEKİLİ OKTAY VURAL'IN DA KATILDIĞI İFTAR YEMEĞİNE YOĞUN BİR İLGİ VARDI KATILIM, "ERTUĞRUL MELİKOĞLU'NUN BU SEFER İŞİ ZOR. GÖRELE'DE MHP VAR " DEDİRTTİ.

DSC_4536

Partisince Görele'de düzenlenen iftar yemeğine katılan MHP Gurup Başkanvekili Oktay Vural, Ak Parti ve Başbakan Erdoğan'a 'açılım' konusunda sert eleştiriler yöneltti. "PKK ne silah bırakıyor, ne de çekiliyor, Türk Silahlı Kuvvetleri çekiliyor. 3 parçalı bir Kürdistan kuruluyor" diyen Vural, "muhatabı sadece gardiyan olan bebek katilinin muhatabı artık Başbakan.  PKK TBMM'den komisyon kurdurup yasa çıkarıyor. Ne günlere geldik. Artık milletin hukuku yok PKK'nın hukuku var"  diye konuştu.DSC_4557

"SÜLÜK GİBİ MİLLETE YAPIŞTILAR"

Oktay Vural ilgiyle izlenen ve alkışlarlakesilen konuşmasında, "Bunlar millete sülük gibi yapıştılar. Aydın'da öğrendim. Sülük iki çeşit; biri doyunca bırakır, bunlar delikli sülük, milleti kurutuncaya, öldürünceye kadar yapıştılar. Bu sülükten ancak öldürerek kurtulanabillirmiş. Demokrasilerde herşeyin çaresi sandık. İnşalah ilk seçimlerde bunlardan kurtulacağız" dedi.

Türk Silahlı Kuvvetleri İç Hizmet Kanunu değiştirilirken "Türk Silahlı Kuvvetlerinin iç tehditle ilgilenmesi gerekir" denil

diğini dile getiren Vural, "PKK bir dış tehdit mi. söz konusu vatansa tehditlerin içeriden veya dışarıdan olması farketmez. Amaç, PKK'yı meşyrsöyledi. 
Askerlik tanımının değiştirildiğini savunan Vural, "Artık yurdu ve vatanı korumak için askerlik yok. Harp sanatını öğrenmeye gideceğiz. Çocuklarımız sanatçı değil. Askere gidiyorsak vatan ve millet borcu olduğu için gidiyoruz" diye konuştu. 
A

Vural, Çanakçı ilçesine bağlı Kuşköy halkının halkının kullandığı ıslıklahaberleşme yöntemi olan kuşdilini bilen vatandaşlardan, Başbakan Erdoğan'a seslenmelerini ve "Çiftçinin, emeklinin hali ne olacak?" diye sormalarını istedi.

DSC_4533

                                                                                        CHP ADAYI MHP SOFRASINDA

MHP'nin iftar yemeğine, Görele CHP belediye başkan adayı Fikret Bilge ve bu partinin yöneticileri de katıldı. Bilge ve arkadaşları Vural ve MHP İl Başkanı Orhan Erzurum'la aynı masaya oturdu.DSC_4563İftar yemeğinin sonunda Oktay Vural, partisinin adayı Muhammet Demirbaş'la halkı selamladı.Adaylarına oy isteyen Vural, inşallah Görele Belediyesi'ne üç hilalli MHP bayrağını dikeceğiz" dedi

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir