GiresunManşet Üstü

MHP GİRESUN’DA İDDİALI MECLİSİNE GÜVENİYOR

MHP'nin Giresun Belediye Başkan adayı Orhan Erzurum, düzenlediği basın toplantısıyla çalışacak olduğu kadrosunu açıkladı.

Parti binasında düzenlenen tanıtım programında konuşan Belediye Başkan Adayı Orhan Erzurum, ranta değil, kente hizmet edecek kadrosunu belirlediklerini söyledi.

Erzurum "Giresun'da en erken sahaya inen ve çalışmasını başlatan parti biz olduk.Bu Giresun'u ne kadar önemsediğimizi gösteren öğelerden biridir.Bugünden kadrosunu şekillendiren ve kamuoyuna açıklayan da yine biz olmaktayız.Giresun'u yeniden imar edecek, en iyi hizmet yapacağına inandığımız kadromuzla yola çıkıyoruz. Bizler kadromuzla ranta değil, kente hizmet edeceğiz. Giresun'u kucaklayan kadro kuracağımızı söyledik ve öyle de yaptık. Bizler kadromuzla yapılamayanı ve yapılamaz denileni yapmaya geliyoruz" dedi.

DSC_2741BELEDİYE ÖNÜNDE POZ VERDİLER…

Ardından Erzurum, birlikte çalışacağı kadrosunu tek tek kendisi tanıttı. Erzurum, yaptığı tanıtımın ardından ise belediye önünde bulunan "Fındık başımızın tacı" heykelinin önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir