GiresunSağlık

KULAKKAYA YAYLASI’NDA SOLUNUM ZİRVESİ…

Onursal başkanlığını Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar'ın yaptığı 11-15 Haziran'da gerçekleştirilecek 6.Solunum Zirvesi, Kulakkaya Yaylası Zifin Otel'de başladı. 

ZİRVEDE SOLUNUM ZİRVESİ…

 

G2G

 

Sürekli Eğitim ve Bilimsel Araştırmalar Derneği(SEBAD) tarafından düzenlenen zirvede konuşan Rektör Attar, Türkiye'nin çeşitli illerinde görev yapan 80 katılımcı akademisyene Giresun Üniversitesi'ni anlattı.

DSC_8985

""TÜRKİYE'NİN ÇEŞİTLİ İLLERİNDEN GELEN BİLİM İNSANLARINI AĞIRLAMAKTAN ONUR DUYUYORUZ"

Attar," Çepni Türk kültürünün en güzel özelliklerini taşıyan ve yaşayan, zengin kültürüyle keşfedilmeyi bekleyen cennet güzeli yaylarıyla bir hazine olan Giresun’a hoş geldiniz.

Giresun üniversitesi olarak bilimsel araştırma ve çalışmalara çok önem veriyoruz. Bu yönde yaptığımız faaliyetlerle de genç bir üniversite olmamıza rağmen adımızdan ulusal ve uluslararası alanlarda söz ettiriyoruz.  

Türkiye’nin her yerinden birbirinden değerli bilim insanlarının buluştuğu böylesi önemli bir zirvenin Giresun’da yapılmasından son derece mutlu oldum ve bir Giresunlu olarak onur duydum" dedi

cats

Konuşmasının ardından SEBAD Başkanı  Prof. Dr. Cemal Cingi, Rektöre kendi cam atölyesinde yaptığı cam plaket takdim ederek teşekkür etti.
Aygün Attar ise, zirvenin eş başkanı Doç.Dr Erdal Seren ve diğer katılımcılara anı madalyası taktı.

10370547_623856497710186_1862792849_n

Zirvede ilk gün akademisyenler; Yumuşak doku yaralanmaları, tedavisi ve yaşam boyu korunma, İşitme duyusunun yaşamboyu korunması, Beslenme ile kanserden korunma, Yaşam boyu OSAS den korunma, OSAS hastalarında preop değerlendirme kriterleri,İç kulak ve dengenin yaşamboyu korunması, Nefes alma teknikleri,Yüksek rakımın koku duyusuna etkisi ve Reflü gibi konulardaki sunumlarını gerçekleştirdiler. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir