Giresun

KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN ALUCRA VAKFINI ZİYARETİ NEDEN İPTAL EDİLDİ?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Piyalepaşa Mahallesi’nde bulunan Giresun Alucra Eğitim ve Kalkınma Vakfı’nı ziyaret edecekti. Ancak bu  ziyaretin iptal edildiği duyuruldu. Yapılan baskıların ve buna bağlı olarak bazı gurupların sosyal medya üzerinden açtığı kampanyanın vakıf yönetimine geri adım attırıldığı ifade ediliyor. Vakıf Başkanı Süleyman Baba ise, suskunluğunu koruyor. 

Kılıçdaroğlu’nun ziyaretinin iptali olarak İstanbul’da yaşayan Alucralılar vakıf yönetimine tepki gösterdi. Bu konuda kamuoyuna bir duyuru yayımlayan Alucralılar, kararın arkasındaki gerekçeleri sıraladılar. Alucra Havadis sitesinde yayımlanan açıklamada, “Alucra parsel parsel yağmalanırken, Alucra Belediyesi borç
batağına sürüklenirken Alucra’nın mülk ve gayrı mülkleri
bir çete tarafından birilerine peşkeş çekilirken, Alucra da
12 Erkek çocuğa tecavüz edilirken, Alucra da bir kısım
insanlar tarafından Alucra tarihinde görülmemiş, duyulmamış
Ahlaksızlıklar yaşanırken, sizler milliyetçi muhafazakar
değil miydiniz? Bunların hangisine tepki gösterdiniz. 
Bugün Kemal Kılıçdaroğlu ziyaretine tepki gösterenlerin bir çoğu Alucra da ki yolsuzlukları yayınlarken de aynı yüzsüzlük, aynı pervasızlıkla bize saldırmıştı. Bunların derdi ne Alucra ne de Alucralılıktır”ifadelerine yer verildi. 

Açıklama söyle:”Alucra Eğitim ve Kalkınma Vakfı, çok doğru bir adım atarak ana muhalefet partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunu Alucra Vakfında ağırlayarak, Alucra’lıların misafirperveliğini, vatan ve millet sevgisini, Türkiye sevdasını her şeyden önce
Alucra’yı ulusal basında tanıtma imkanını yaratmıştı.

Ancak; bu ziyaret Alucra vakfı yönetimine yapılan ağır tehdit  ve baskılar sonucunda “Güvenlik gerekçesi ile iptal edilmiştir” Alucra Havadis olarak, şunu tüm Alucralı hemşehrilerimizin bilmesini isteriz; Alucra Havadis grubu içinde CHP mensubu hiç bir arkadaşımız olmadığı gibi, hiç bir partininde yayın organı değiliz.

Biz Alucra’nın, Alucralıların Alucra Eğitim ve kalkınma Vakfı aracılığıyla bir siyasi parti tarafından şahsi ve siyasi emelleri için kullanılmasına karşıyız. Karşı durmaya devam edeceğiz! Alucra Havadis; Alucra da bir değişimin yol başçılığına talip olmuş, tüm tehdit, hakaret, şantaj ve küfürlere rağmen çizgisinden taviz vermemiş, bunlara boyun eğmeyerek Alucralıları ve Alucra’yı kabuğuna hapsedip Alucralıları dilediği gibi kullanmak isteyen, Alucrayı salt bir düşünceye mahkum etmek isteyen çıkar çevrelerine, çetelere hodri meydan demiştir. Bu saatten sonra da bu tavrından geri adım atmayacaktır.

Bu sayfayı güncel siyasette kullanmamaya özen gösterdik. Görüyoruz ki birileri, Bir Genel Başkanın Alucra Vakfını ziyaretini bahane ederek, buradan kirli siyasetin
düdükçülüğüne soyunup, Merhum Burakcan Karamanoğlu’nu kirli siyasetlerine alet etmektedir.

O riyakarlara buradan sesleniyoruz; Burakcan Karamanoğlu’nun kaç duruşmasına katıldınız? Burakcan Karamanoğlunun mevlütünde bu kadar insanı hiç bir arada görmedik. Burakcan Karamanoğlu neden sizin sürekli siyasi emellerinizin malzemesi oluyor? Sanaldan milliyetçilik aforiazmaları yapan o güruha sesleniyoruz; Berkin Elvan’ın davasına yüzlerce avukat müdahil olurken, Burakcan Karamanoğlunun davasına kaçtane gönüllü Alucralı avukat müdahil olmuştur? O malum siyasi partinin avukatları, neden? Burakcan Karamanoğlunun katillerinin bulunması için, hiç bir çaba sarf etmezler.O partinin Belediye başkanı ve ilçe başkanı Avukat iken ve  partilerinde en az 10 tane Alucra’lı avukatlarda varken bunlar kaç kez Burakcan Karamanoğlunun davasına girmiştir? Bunlara da hesap soracak mısınız?

Alucra parsel parsel yağmalanırken, Alucra Belediyesi borç batağına sürüklenirken Alucra’nın mülk ve gayrı mülkleri bir çete tarafından birilerine peşkeş çekilirken, Alucra da 12 Erkek çocuğa tecavüz edilirken, Alucra da bir kısım insanlar tarafından Alucra tarihinde görülmemiş, duyulmamış Ahlaksızlıklar yaşanırken, sizler milliyetçi muhafazakar değil miydiniz? Bunların hangisine tepki gösterdiniz.

Bugün Kemal Kılıçtaroğlu ziyaretine tepki gösterenlerin bir çoğu Alucra da ki yolsuzlukları yayınlarken de aynı yüzsüzlük, aynı pervasızlıkla bize saldırmıştı. Bunların derdi ne Alucra ne de Alucralılıktır.

Bunlar bir siyasi parti taassubunun içine düşmüş, kendilerini din, iman, ahlak, vatan, millet bekçisi sanan aslında birilerine “askerlik” yapan zavallılardır.

Alucra Kamuoyuna sesleniyoruz: Bu çakal sürüsü dağılmadıkça, Alucra nın hizmet alması, Beyoğlunda ki Alucralıların ana sütü gibi helal arazilerinin kendilerine verilmesi mümkün değildir. Burada ifade etiğimiz sözlerimizin muhatapları bellidir.

Alucra Vakfı kimsenin basamağı, merdiveni parti içi kullanılacak, kozu değildir. Alucra’nın değişimini kimse engelleyemeyecektir.

Son olarak; bu sayfadan kimsenin özeline, şahsiyetine mahremine asla söz etmedik ettirmedik. Kendilerini aile yakınlarının durumu ile kısa zamanda edindikleri servetleri
ile anmadık!? Birileri var ki onları uyarıyoruz. Sizlerinde Cemaziyelevvelini iyi bilyoruz!!!

Alucra Kamuoyuna saygıgılarımızla…

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir